קיבלתי היום מכתב שאומר לי למלא טופס באינטרנט אני בא להיכנס ורשום לי שהקוד שלי שגוי .. .. אז לבנתיים אם אפשר קצת מידע על זה ועל הקורס הזה .. והמ זה הטופס הזה בדיוק ?
מה עדיף יותר גאמא או ממר"ם ??
מה זה אומר על הקבא שלי ? אם אפשר להעריך ?
תודה רבה
קיבלתי היום מכתב שאומר לי למלא טופס באינטרנט אני בא להיכנס ורשום לי שהקוד שלי שגוי .. .. אז לבנתיים אם אפשר קצת מידע על זה ועל הקורס הזה .. והמ זה הטופס הזה בדיוק ?
מה עדיף יותר גאמא או ממר"ם ??
מה זה אומר על הקבא שלי ? אם אפשר להעריך ?
תודה רבה
|
|
על המסלול אתה יכול לקרוא באתר של חמ"ן.
במקרה שלך, יש על הדף טלפון, תתקשר אליו ותגיד להם שהקוד שגוי הם יסדרו לך את זה.
מה שאתה אמור לעשות זה למלא את הטופס ואז אם הם יחליטו הם ישלחו לך זימון למבחנים.
ההבדל בין גאמא לממר"ם הוא שגאמא דורש ידע מוקדם וממר"ם מלמדים אותך הכל מ-0.
ישי התותח
קב"א גבוהה. ראיתי שענו לך על כמה שאלות..
בקשר לטופס, אתה נדרש למלא פרטים כאלה: השכלה (ציוני בגרויות, מס' יחידות, אם למדת בעוד מוסדות, אוניברסיטה לדוגמא), ידע במחשבים (שפות תכנות, רשתות וכו'), תחומי עניין, שאלון אישי (מוטיבציה, אם אתה מעוניין לחתום קבע.. דברים כאלה).. יכול להיות שיש עוד דברים, אני לא ממש זוכר את הכל. עניתי עליו לפני איזה 10חודשים. אם אין לך ידע מוקדם נרחב אז רוב הסיכויים שתיפול. אני נפלתי ויש לי ידע של ביה"ס (פסקל http JS..).. שזה לא ממש משהו.
בטח שגאמא יותר טוב...
אחי תעשה הכל כדי להתקבל לשם...אם יש לך מוטיבציה להיות ביחידת מחשבים אז הכי טוב שיש...
ממליץ מאוד...
אני שונא השוואות, פשוט אל תשווה כל אחד והתפיד שלה ולכל דבר בצבא יש תפקיד, חוץ מעבודות רסר XDDDDDD
זה כמו להשוות בין שייטת למטכל..אבל כל הפרוייקטים של גאמא ממרם כולם טובים והלוואי שתגיע לשם...![]()
MaDMaxXx, מעניין... מה התגייסת לשניהם והגעת למסקנה שגאמא יותר טוב?
נעול כאן.
ישי התותח