אל תתרפס לפני, אני שונאת את זה.אל תבטיח לי על ההתחלה את העולם, יש זמן ומקום לכל דבר.אל תגיד לי שניה אחרי שהכרנו שאתה לא יכול בלעדי, זה פטתי.תן לי להתאמץ קצת בשביל לזכות בך, אבל לא יותר מידי כי יגיע שלב שאני כבר אפסיק לנסות.אל תיתן לי הרגשה שהשגתי אותך בשניה הראשונה, כי אז אתה כבר לא אתגר, ומה לעשות אני אוהבת אתגרים.תפלרטט איתי. תזרום איתי.תיזום דברים משל עצמך.מגע, שיחה, כל דבר, רק תראה נכונות. תזרום , אם נוצר מצב שמתאים לנשיקה, תנשק.תהיה ספונטני. אם אני שולחת לך הודעה בסגנון "אני, אתה, עוד שעה, ים."אם אתה יכול לפנות זמן, אפילו שעה, שעתיים, תסכים.אם אתה לא יכול, תגיד שאתה לא יכול ותציע אלטרנטיבה לפעם אחרת.אל תיתן לי להרגיש שאני צריכה לרדוף אחריך כל הזמן בשביל להיות איתך.אני אוהבת שרודפים קצת אחרי.תישמור על קשר.אין כמו שיחה באמצע החיים של סתם "מה נשמע" או "התחשק לי לשמוע את הקול שלך" בשביל להעלות חיוך.אל תדבר במילים גדולות על אהבה ומחוייבות בפגישה השניה שלנו. זה לא לעניין.תהיה קנאי, אבל במידה. אל תעשה פרצוף אם אני קוראת לידיד שלי "מאמי".ואל תחקור אותי על כל אקס ואקס שהיו לי.מצד שני, אם אתה רואה מישהו עושה לי עיניים כשאני איתך,תשים עלי יד או שתעשה פרצוף שמראה שזה לא מתאים לך.תראה אכפתיות,אם אנחנו נפרדים בלילה תבקש ממני להתקשר אליך כשאני מגיעה הביתה, רק בשביל לדעת שהגעתי ושאני בסדר.אם אני לא יכולה לדבר איתך כרגע או לא יכולה להיפגש איתך, אל תתחיל בסצנות מטורפות מלודרמטיות.זה מוריד ממך.תשקיע. ההשקעה לא חייבת לעלות לך מליון דולר.זה צריך להיות מספיק בשביל להראות שאכפת לך,גם אם תעבור ברחוב ותביא פרח שקטפת או דובי שקנית זה יעשה את העבודה.זה מראה שחשבת עלי סתם ככה ורצית לשמח אותי.תחמיא, אבל כשזה בא בטוב.אל תקרא לי כל הזמן חמודה או מתוקה או אנאערף, תעשה את זה במידה.תהיה מקורי, קח אותי לטיול, קח אותי לרקוד איתך במועדון.(אם אנחנו רוקדים, תזרום איתי, אל תפחד אם אני נצמדת אליך).אבל אל תדרוש את זה,אם זה לא קורה סימן שאני לא רוצה שזה יקרה, תנסה אם ילך לך סבבה,(אם לא ילך אל תתעקש) אם אתה בדיוק בגובה שלי,אל תתחרפן אם אני באה בנעלי עקב שגורמות לי להיות טיפה גבוהה ממך.אל תכריח אותי לשנות הופעה רק בגלל הנעליים.תשקיע בעצמך, באיך שאתה נראה.תתלבש מסודר, תריח טוב, תהיה מגולח (או טיפל´ה זיפים, זה סקסי ).אתה לא חייב להיות בראד פיט, אבל אתה צריך להראות טוב.מה לעשות, משיכה פיזית צריכה להיות שם.תפגין ידע. אם מדברים על משהו ואתה יודע עליו דברים,שפוך, שתף. אינטלטואליות זה דבר סקסי בטירוף.אבל אל תאנוס אותי בכוונה לנושא כלשהו רק בגלל שאתה יודע עליו דברים.תתעניין, במה שקורה לי, במי שאני, ותדאג לנדב ידע עליך.אם יש מתישהו את שלב "השתיקה המביכה" תגיד את זה.זה בדרך כלל מה שמוביל לחיוך והמשך שיחה.אם אין המשך שיחה, תיצור אחד.תדבר על כל דבר, אפילו הדבר הכי מטומטם שעולה לך בראש, רק בשביל שנמשיך לדבר.ברגע שיש שתיקה מביכה יותר מידי זמן מתחילות המחשבות הרעות. פגישה ראשונה?תתעקש על לשלם, גם אם אני מתעקשת על להתחלק, אל תוותר.תהיה תמיד ג´נטלמן, לא כאילו זה החיים שלך,אבל נניח תפתח את הדלת ותיתן לי להיכנס קודם, דברים קטנים כאלה.זה רק מוסיף לך.אל תוותר עלי כל כך מהר.גם אם אני עושה טיפה הצגות של קשה להשגה,זה רק בשביל שתרדוף אחרי ולראות אם אתה רציני ולא מהאלה שמחפשים רק סקס.
לא אני כתבתי אבל יש בזה משהו..וסוף סוף יש התחלה לפיצוח מוח של אישה

ציטוט ההודעה