אם מישהו ימצא לי בן אדם שרוצה לקנות שני מחבטים ששניהם ביחד עולים 650 שקל מחבטים ממש טובים אני נותן את כל הנקודות שלי תמורת מישהו שימצא לי קונה מי שרוצה פרטים מלאים על המחבטים אני נותן בפרטי
ועוד משהו אם מישהו ימצא קונה רק אחרי שהוא יקנה ממני את המחבטים אני ישלח את הנקודות רק שיהיה לי את הכסף ביד כי בנושא הזה יכולים בקלות לעבוד עלי
כרגע סכום הנקודות שלי עומד על 5457 נקודות אם מישהו ימצא קונה אני נותן לו את כל הנקודות האלה
יאללה תתחילו לחפש קונה זה כל כך פשוט
אני גר באיזור עפולה למי שרוצה לדעת

ציטוט ההודעה

ILSON NCODE NPRO TEAM קניתי אותו לפני שנתיים ב1100 שקל אם אתה הולך לחנות זה יעלה לך חדש 1000 שקל אותו אני מוכר ב500 בגלל שהוא עבר הרבה אין לו שום פגיעה חוץ שריטות ומקומות ממש קטנים שירד הצבע הוא עבר שיזור כאילו החלפת גידים וחוץ מזה כלום הוא לא התעקם לא זרקתי אותו אף פעם אני שמרתי עליו אם הוא לא היה שרוט הייתי מוכר ב900 אבל הוא סרוט אז אין לי ברירה אני חייב להוריד את המחיר זה הWILSON
RINCE LOB TI 500 שעלה לי לפני שלוש שנים 330 שקל אבל המצב שלו הרבה הרבה יותר טוב כי שיחקתי איתו חצי שנה אז אני מוכר אותו ב150 שקל אם הוא רוצה לקנות אחד כזה חדש זה יעלה לו 500 שקל בדוק בדקתי לפני שאמרתי אז בעיקרון שניהם ביחד זה 650