אני יודע שאני צריך לפנות אליהם.
מה להגיד להם?
ויש גם את הדבר הזה לדבר איתם בצ'אט באינטרנט
אז אפשר לעשות גם דרך זה?
זה מוסיף מחיר?
תנו לי פרטים
אני יודע שאני צריך לפנות אליהם.
מה להגיד להם?
ויש גם את הדבר הזה לדבר איתם בצ'אט באינטרנט
אז אפשר לעשות גם דרך זה?
זה מוסיף מחיר?
תנו לי פרטים
|
|
וואי היה נורא קשה להבין את ההודעה שלך... אבל לפי ההודעה שלך הבנתי שאתה בבזק בינלאומי
ואני חושב שככרגע יש לך איפי משתנה רק שאתה עם ראוטר, או שכרגע אתה מחובר רק עם מודם ומחשב בלי ראוטר.. תפרט קצת יותר..
איזה תשתית שיש לך(בזק או כבלים) , האם יש לך ראוטר בבית ובשביל מה בערך אתה צריך איפי משתנה?
אני מחובר דרך בזק תשתית של כבלים
יש לי מודם - לא ראוטר
אני רוצה איייפי משתנה
עכשיו יש לי אייפי לא משתנה
אני לא מתחבר עם חייגן או משו.
בעיקרון יש לך מה שנקרא חיבור ללא חייגן . שזה בעצם איך שאתה מדליק את המחשב יש לך איטרנט . אני שמעתי שרוב הלקוחות של ברק ובזק בינלאומי מחוברים ככה בגלל שזה מונע המון בעיות וניתוקים במיוחד בכבלים.
עכשיו לעיניינו, האיפי בחיבור כזה משתנה אחת לכמה חודשים משהו כמו 3-4 חודשים. ככה שזה לא בידיוק שהאיפי קבוע. עכשיו אם אתה רוצה איפי משתנה בעיקרון אתה צריך חיבור רגיל עם חייגן. אבל אז תיקח בחשבון שכל פעם שאתה רוצה להתחבר לאינטרנט אתה צריך ללחוץ על חייגן(תוכנה) שמחברת אותך לאינרטנט.
עכשיו אני פחות ממליץ על זה גם בתור משתמש באינטרנט וגם בתור תומך טכני באחת מחברות האינרטנט בגלל שחיבור מהסוג שלך הוא הרבה יותר יציב ואין תקלות ובעיות אבל בסופו של דבר זה תלוי בך. יכול להיות שאתה צריך את זה בשביל ראפיד או בשביל משחק כלשהו
בכל אופן אם אתה רוצה ומחליט שאתה רוצה איפי משתנה כל מה שאתה צריך לעשות זה להרים טלפון לבזק בינלאומי לתמיכה הטכנית או לשירות הלקוחות ותגיד להם בפשטות שאתה רוצה לעבור לחיבור עם חייגן רגיל. עכשיו דבר נוסף חשוב שעד שיעבירו אותך לאיפי משתנה(חיבור עם חייגן) זה לוקח עד 3 ימי עסקים
בהצלחה מקווה שעזרתי
נערך לאחרונה על ידי קיפי טריל; 13-09-2008 בשעה 19:22.
נכון אתה צודק לגמרי PLUTONIOM אבל זה רק עובד אם יש לו עוד מחש או שהוא מחליף כרטיס רשת
מה שהוא רוצה זה בעיקרון שכל כמה ימים יתחלף האיפי וזה לא כזה אפשרי להחליך כרטיס רשת כל כמה ימים רק בשביל איפי
What are you talking about?
You can change the MAC address with so many tools, you can do that from the registry, .you can do that from the device manager
There is a tool that is called MAC SPOOFER for Windows.
http://files.snapfiles.com/localdl834/mac2006g.exe
הקישור שהבאת לא תקין, שיוריד מכאן:
http://www.soft-go.com/get/Mac-Spoofer_52.html