באה אלי בהפסקה עושה לי "בוא שניה" באה מחבקת אותי ונותנת לי נשיקה עכשיו היא אחת המכוערות וזה פאדיחות אם מישו יראה יצחקו עלי חחחח..
מה עושים נגדה? אני חייב להעיף אותה!
באה אלי בהפסקה עושה לי "בוא שניה" באה מחבקת אותי ונותנת לי נשיקה עכשיו היא אחת המכוערות וזה פאדיחות אם מישו יראה יצחקו עלי חחחח..
מה עושים נגדה? אני חייב להעיף אותה!
|
|
אוקיי אחי הנה כמה דברים שאתה יכול להגיד
1)תראי אין לי שום בעיה איתך פשוט יש לי חברה מעיר/ארץ אחרת
2)תראי אין שום בעיה איתך פשוט אני לא בנוי עכשיו לקשר/אין לי זמן לקשר
3) תראי אני אני לא יכול להיות איתך כי אני ממש לא בא לי שום מערכת יחסים את באמת חמודה מאוד אבל אני לא רוצה שום מערכת יחסים
תראה כמובן חשבתי וחשבתי איזה עצות לתת לך בלי לפגוע ברשותיה ואני מקווה ה3 עצות שנתתי לך יעזרו לך
שמע מה שקורה לך לא מאחל לאפחד וקרה גם לי אחת המכוערות בשכבה לא הצלחתי להרדם בלילה XD טוב אז פשוט זה משתגיד לה לא יודע מה את רוצה ממני לא מכיר אותך פשוט תתרחקי אם היא לא תקשיב תגיד יש לך אוסף של גוקים אם גם היא אוספת תגיד שאין לך שירותים בבית ושאתה רוצה שהיא תבוא אליך מקווה שעזרתי
תאכל לחם שום יא מניאק
נערך לאחרונה על ידי ThE; 18-09-2008 בשעה 00:07.
אם הוא יגיד לה שהוא לא מחפש מערכת יחסים הוא יצא בנאדם מפגר
כיאלו היא כולה הביאה לו חיבוק ונשיקה של שלום
תגיד לה שמעי יש לי חברה ומפריע לה דברים כאלה אז...
אם אתה לא מכיר אותה קח אותה לצד ותגיד לה :
"מי את ומה את רוצה ממני ?"
אם היא מכירה אותך אז תחרטט לה שאתה דלוק על מישהו אחרת
"ברגע שאתה אוהב מישהי אתה לא מסוגל לגעת ואף אחת אחרת"
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
^
חחח הרעיון השני די טוב..
פשוט תחרטט לה משהו..
אם היא היחידה שעושה את זה תגיד לה שלא נוח לך שמחבקים ונמרחים עלייך, תקווה שהיא תבין וביי גוש
אתה יכול גם לבוא להגיד לה"תקשיבי...בזמן האחרון את גורמת לי לחשוב שאת רוצה שיהיה בינינו משהו ואני ממש לא רוצה לפגוע בך
...תאלתר המשך"
עכשיו אתה נותן לה את האפשרות להגיד שהיא לא רוצה משהו ואז היא תרגיש לא בנוח להימרח עלייך, או שהיא כן רוצה משהו אבל היא תכחיש ואז היא לא תעז להתקרב עלייך.
אבל עכשיו באמת...מה אכפת לך? אז מישהי מכוערת נמרחת עלייך, מה היא תנשך אותך?
במקום להגיד לילדה המסקנה לעוף ממש לא עדיף שתלך לחברים ותגיד
"וווווואיייי!!!! "שם" נמרחת עליי כל היום ואני כבר לא יכול!!!"
איך הם ירדו עלייך?
לדעתי...אל תפסיק את זה, תסביר לחברים מה קורה שהם יבינו
תתן לה להימרח עלייך, מקסימום היא מגזימה תגיד לה משהו קטן כזה.
קודם כל איכס, אתה יודע שאתה ממש מתנהג כמו ילד חסר רגשות..
"פאדיחות אם מישהוא ייראה ייצחקו עליי חחחח.."
איכס..
דבר ראשון מי שיייצחק עלייך תגיד לו מה זה עיניינך יא בן זונה .
דבר שני אם אתה לא מעוניין בקשר איתה פשוט תגיד לה את זה בפנים..
שמעי אולי את נמשכת אליי
אבל אני לא כלכך.. ואני לא רוצה לפגוע בך..
אז עדיף שאני יגיד לך את זה ככה..
הינה מספר עצות בשבלך:
1) אני מצטער מאוד את נחמדה והכל אבל אין לי זמן למערכת יחסים כי כל יום אני לא בבית(תגיד לה שיש לך חוגים, או טיולי משפחה רב הזמן) ואיני אוכל לשוחח איתך כל יום.
2)תראי יש לי, אני לא אוכל להיות חבר שלך בזמן הקרוב משום יש לי חברה שאת אינך מקירה שהיא לא מהעיר(מהשכונה,בית ספר,שהיא גרה בחו"ל) ורוב הזמן אני בקשר איתה ואני נפגש איתה(במיקרה שהיא לא בחו"ל) איני רוצה לזרוק אותה.
3) אבל אם אתה רוצה להגיד את זה בדרך הכי קלה שלך לה פתק (בדוא"ל,שים לה פתק על השולחן שלה, באיסי) ותגיד לה: אני מאוד מצטער אבל אני לא בנוי לקשר עכשיו (ואם אתה רוצה להוסיף עוד משהו תגיד לה:" אני אהיה בנוי לקשר עוד 3-5 שנים אם לא יותר....").
מקווה שעזרתי ואהבת את העצות בהצלחה אם המשפט ותיזהר אל תגיד משהו רע, או שהיא תעלב.
אם אתה לא רוצה אותה אז תגיד לה שיש לך מישהיא . אם זה לא יעזור וכאלה אז תגיד לה שתלך להזדיין ותעזוב אותך בשקט או משהוא כזה...