הכל התחיל ב8.10.08, ערב יום כיפור החג הקדוש ליהודים (או לרובנו).
כל שנה הערבים מנסים להתגרות בנו, והפעם זה עבר כל גבול.
הנה הסיפור בקצרה:
בערב יום הכיפורים, נהג ערבי נהג במכוניתו ברחוב בן שושן בעכו, לטענת התושבים הנהג, נהג במהירות מופרזת תוך ידיעה שאנשים הולכים על הכביש ותוך כדי נהיגה הוא שם מוזיקה כדי להכניס את "הסכין" כמה שיותר עמוק "בלבבות" של האנשים.
לאחר עצירתו של הנהג, נערים יהודים זרקו אבנים על המכונית, הנהג ובנו נמלטו מן המקום.
תוך זמן קצר הגיע שמועה שנהג ערבי נהרג, התושבים הערבים לא רצו להשאר חייבים והם הגיעו למקום האירוע, והתחילו להתנהג בפראות תוך כדי הריסת שמשמות של מכוניות ושל בתי עסק.
בעת צאת יום הכיפורים הבינו תושביה היהודים של עכו מה בדיוק קרה והם לא נשארו חייבים, הם חיפשו נקמה והם אכן מצאו אותה.
מאחד שרק שמע את מה שקרה ולא היה נוכח באזור אני יכול לומר שגבול טעם הטוב עבר מזמן בכל הנוגע לאזרחים הערבים אשר חיים במדינת ישראל.
שאני רואה את טענת הנהג שהוא נהג במהירות של מקסימום 25 קמ"ש, עולה לי מחשבה אחת בראש שהוא לא היה צריך לזוז עם המכונית אפילו לו וקמ"ש אחד.
נכון זה לא חג של הערבים, אבל שאתה יודע שאנשים מסתובבים ברחובות גם אתה לא מסכן אותם בשום צורה שהיא.
מילותי אלה באות בהנחה שהוא כן צודק, למרות שאני בטוח שהוא משקר.
אני שמעתי מהתקשורת שאין חוק האוסר לנהוג ביום כיפור, אוליי זה נכון אבל לפי מגילת העצמאות ואני מצטט: "אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל, היא מדינת ישראל."
גם אם אין חוק כזה, לא אמור להיות אנחנו חיים במדינה יהודית ולכן על המיעוטים לשמור על דברים מסוימים (כמו שבישוב שגרים בו יהודים אין לנהוג ביום הכיפורים).
הם מועניינים לנהוג ביום הזה, בבקשה, אבל שיעשו את זה בכפרים שלהם ובמידה והם גרים בעיר שישנם תושבים יהודים אז אין זה זכותם לעשות זאת.
הבעיה שהם זה לא אנחנו, אנחנו מכבדים אותם בחגיהם והם לא עושים ההפך.
ציפי לבני הגיבה אתמול, שאין זה מותר לאזרח לקחת את החוק לידיו.
אני מעוניין להחזיר לה כאן תשובה, במצב כזה שהמשטרה לא עושה כלום שהערבים תקפו את היהודים, אז זאת זכות שלנו להגיב בחזרה, אחרת אנחנו נותנים להם לטיגמציה שאם הם יתקיפו בעתיד לא יהיה מי שיעצור אותם.
אבל עכשיו הם הבינו שאנחנו לא נוותר להם ושהם יסבלו אם זה יקרה שוב.
מי ששואל את עצמו איפה היתה המשטרה בהתחלה, לפי מה שאני הבנתי בתחנת משטרת עכו היו שוטרים ערבים בגלל שהשוטרים היהודים לא עבדו בחג.
מה שגרם לכך שהם לא תערבו עד שתושבים יתקשרו לתחנות משטרה אחרות באזור.
תמונה אחת שמראה את הרס שהתרחש שם..![]()

ציטוט ההודעה