סיקור:
בגאנז אתם אמורים להלחם באנשים אחרים ברשת - עם מגוון נשקים שמתחיל עם חרבות או סכינים ונגמר עם רובים או עם רימונים.
המשחק גאנז הוא משחק בעל גרפיקה עילאית ומצב משחק מצויין, במשחק גאנז יש הרבה טריקים מיוחדים שדורשים זריזות אצבעות ותזמון מושלם.
הנשקים:
חרב\סכין\חרבות - נועד להתקפה מקרוב. לכל אחד כמובן יש צורה משלו לקרב, והחרב בד"כ נמצאת אצל אנשים העושים K style - שיטת לחימה עם טריקים מיוחדים לה. בסכין משתמשים בד"כ אנשים שמשתמשים ב D Style - שיטת לחימה מיוחדת עם סכין.
רובה אוטומטי - נועד להתקפות מרחוק, הרובה האוטומטי יורה בצורה מהירה מאוד והוא הכי טוב לחדשים למשחק. רוב האנשים קוראים לאנשים שמשתמשים ברובה אוטומטי Sprayers, אבל במקרה כזה תגידו לו תודה והמשיכו במשחק, צריכים לדעת להתמודד עם Sprayers. ברובים האוטומטיים בד"כ משתמשים הD Stylers, שהם בעצם תוקפים עם התקפה מיוחדת של סכין ולאחר מכן "מרססים" את היריב שלהם שנמצא על הרצפה.
Shot Gun - נועד להתקפות ממעמד בינוני, מכיוון שמרחוק הוא יהיה חלש ובקושי יפגע. השוט גאן הוא רובה חזק מאוד אם משתמשים בו בחוכמה. בד"כ, K Stylers משתמשים בשוט גאן.
Revolvers - הRevolvers (או בקיצור Revs) הם בעצם רובים חזקים בעלי דיילי דיי נמוך, הם נועדו לשימוש מרחוק ומקרוב. בRevs בד"כ משתמשים הE Stylers.
בזוקה - בזוקה הוא בין הרובים הטובים במשחק, תלוי אם יודעים להשתמש בו או שלא. הבזוקה מסוגלת לגרום נזק מאסיבי, ולבזוקה יש טריקים משלה, לדוגמא: הבזוקה מתפוצצת אחרי שהיא פוגעת ברצפה או במטרה, ולכן אם משתמשים בבזוקה בחוכמה ביכולתכם לפגוע ביריב גם אם הוא עומד מעליכם. לעומת זאת - הפיצוץ של הבזוקה פוגע גם בכם, ולכן אם תפגעו ברצפה או קרוב אל עצמכם אתם עלולים למות ולהפסיד נקודות נסיון בגלל שהרגתם את עצמכם.
רימון - הרימון מתפוצץ בדיילי של כמה שניות, אם משתמשים בו בחוכמה הוא עלול להיות מסוכן. בכל מקרה, הרימון עלול גם להרוג אותכם אם אתם קרובים לפיצוץ.
רימון עשן - רימון העשן מפזר עשן בדיילי על מנת להקשות את ראיית האויב. במקרים כאלה, כדאי להשתמש בבזוקה לאחר שהזירה מלא ברימוני עשן, מכיוון שלא יראו את השובל הלבן שהבזוקה עושה.
רימון פלאש - רימון הפלאש גורם למסך להפוך ללבן לגמרי וגם מבטל את שמיעת הקול ע"י קול אחר. במקרה שאתם רוצים להתחמק מרימון פלאש - פשוט אל תסתכלו אליו אחרי שהוא נזרק. אם נדבקתם ברימון הפלאש - פשוט חכו כמה שניות והפלאש יעבור.
תרופת HP - סוג של תרופה שזורקים על הרצפה, כל אדם העובר על התרופה מקבל HP (נקודות חיים).
תרופת AP - סוג של תרופה שזורקים על הרצפה, כל אדם העובר על התרופה מקבל AP (נקודות הגנה מהבגדים)
אתם יכולים לשים בגדים, כגון כובע, חולצה, מכנסיים, כפפה ונעליים.
בנשקים אתם יכולים להכניס נשק התקפה מקרוב אחד, שני רובים, ושני רימונים או תרופות לבחירתכם.
K Style - בK Style אתם משתמשים בחרב ותוקפים תוך כדי קפיצה בד"כ, על מנת לפגוע ביריב בצורה מסיבית.
E Style - בE Style אתם משתמשים בחרב\חרבות ותוקפים גם כן תוך כדי קפיצה בד"כ, הE Stylers משתמשים אך ורק בRevs. הE Style דומה מאוד לK Style.
D Style - בD Style אתם משתמשים בסכין ותוקפים בהתקפה המיוחדת שלה. לאחר שתפסתם יריב והוא על הרצפה, שלפו את הרובים האוטומטיים שלכם ותירו בו עד לסופו.
דרישות מערכת:
Minimum Requirements
CPU Pentium III 500 Mhz
Memory 256 MB
Graphic Card Direct3D 9.0 Compatible(Riva TNT)
Sound Card Direct3DSound Compatible
Mouse Windows Compatible(Wheel Mouse recommended)
OS Windows 98, Windows XP, Windows 2000
DirectX DirectX 9.0c or above
Recommended Requirements
DirectX DirectX 9.0c or above
OS Windows 98, Windows XP, Windows 2000
Pentium III 800 Mhz or faster
512 MB or above
GeForce 4 MX or faster
Direct3DSound Compatible
Windows Compatible(Wheel Mouse recommended)
תמונות:
Gunz The Duel (2007/ENG/RUS)
http://rapidshare.com/files/15174513...M.RU.part1.rar
http://rapidshare.com/files/15177371...M.RU.part2.rar
http://rapidshare.com/files/15177532...M.RU.part3.rar
או
http://letitbit.net/download/c012d4795025/...U.Gunz.rar.html
או
http://vip-file.com/download/c012d4811176/...U.Gunz.rar.html






ציטוט ההודעה








