קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] איך להשיג כסף אמיתי או בPAYPAL
    על ידי eshel19 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-08-2009, 20:25
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 18:27
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 20:13
  4. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 17:59
  5. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[מדריך]איך השלם לזיהוי נוב אמיתי...

משתמש מתחיל האוואטר של dvarko
    לייקים
    0
    נקודות
    8

Lightbulb [מדריך]איך השלם לזיהוי נוב אמיתי...

בטח כבר קרה לכם פעם שנכנסתם ל-BFD עם אידיוט שאין לו מושג מהחיים שלו. לי זה קרה ומתנו עוד לפני שהגענו לשער הכניסה וזה הוציא לי את החשק לשחק למשך כל היום אז אני רוצה לתת פה מדריך קטן לזיהוי הנוב המצוי וכל שאר סוגי הנובים הרבים.
    הנושאים להלן:
    1. סוגי נובים
    2. דרכי זיהוי
    3. דרכי התמודדות

אז הבה נתחיל.

1. סוגי נובים
    בעולם של WOW מסתובבים טיפוסים שלא אמורים להיות שם. אנשים שלא ממש מבינים מה הם בעצם עושים שם (ובליזארד עדיין מקבלים מהם כסף). לרוב הם ייגרמו למותכם, אם הם בקבוצה שלכם. למוות של אחרים, לעומת זאת, הם לא גורמים. סוגי הנובים הם:

1. נוב פודל

זה נוב שנראה כ"כ עלוב שאתה תרגיש מחוייב לעזור לו ואז הוא יילך אחריך לכל מקום, יוסיף אותך לרשימת החברים שלו ולרוב יישאל אותך שאלות פרטיות. בשלב מסויים הוא ייבקש ממך לעזור לו להשיג את החרבות של אילידן (כי הן שולתותתתתתתתתתת תתתתת). אתם תתקדמו לכיוון ה- Doomwalker בכניסה ובלי שתשים לב הוא ילך לקטוף איזה פרח שהוא חשב שהוא ראה ליד ואתה תמצא את עצמך בקרב חסר סיכוי נגד Doomwalker.

2. נוב "מבין"

אדם עם סט שלם של ארנה 4 והקשת שנופלת מקיל'ג'יידן מתקרב אליך. אתה נזכר שעוד יש לך קווסט במיג'יסטר טרייס ואתה מבקש ממנו לעזור לך. הוא מסכים ואתה לא יודע שבעשרים הדקות הקרובות תמות 5 פעמים. איך? האדם הזה הוא נוב ש"מבין". את הציוד הוא כנראה קיבל מחבר שלו שכבר שלוש שנים במשחק וחסר חיים. אם תשאל אותו מה ה- talent tree שלו הוא יגיד משהו כמו "אף פעם לא מצאתי את הזרעים של העץ הזה."
    או כמו המקרה ש- Naaru ציין: רוג' כולו T6 עם החרבות של אילידיאן שכששואלים אותו מאיפה החרבות של אילידאן הוא יגיד: "זה בכלל של אזזינוט יא דפוק".

3. נוב ילד מייפל

אחד שבא מרקע של מייפל סטורי והוא חושב ש-WOW שה אותו דבר רק בתלת- מימד. האו יישאל אותך רוב הזמן "איפה ה-PQ של עיר הקוסמים?". אין לו שום סקיל חוץ מטאלנטים, כי הרי אין לו מושג מה זה טריינר, הוא חושב שזה קשור לפוקימון.

2. דרכי זיהוי

1. נובים כלליים

כל נוב מסתובב רוב הזמן עם שם שמעיד על רצון עז להרוג כל מה שזז, או עליונות על כל האחרים. דוגמאות:
    KillerDog
    GunGuy
    GoldMan
    וכן הלאה...

רוב הנובים הם חסרי גילד. אם ראיתם מישהו ללא גילד, יש לכם סיבה לחשוש. אם יש להם גילד, בוודאי ייקראו לו בשם מטומטם. דוגמאות:
    My first guild ever
    We got hats
    Hunters only
    וכן הלאה...

2. נוב פודל

לנוב פודל יש סימני זיהוי רבים. הוא יאמר היי לכל מי שיעבור לידו, הוא ייעשה עליך Follow אם תיתן לו איזה שיקוי או שניים וכו'.

3. נוב ש"מבין"

כנראה יהיה לו ציוד מדהים, אבל לעומת רוב האנשים ברמות גבוהות לא יהיה לו טאבארד. הוא בד"כ ייסתובב עם המשפיט שלו, אבל כשהוא לא, הוא מסוכן ומומלץ להתרחק ממנו.

4. נוב ילד מייפל

כנראה לא תהיה לו פרופשן, סקילים או חיים. הוא פשוט משלם לבליזארד כדי ששחקנים אחרים יירדו עליו. הוא לא יגיע לרמה 70 בחיים וכנראה ייתאמן ללא קווסט, כנהוג במייפל.
    אם בנס הוא יגיע לרמה 70 הוא עדיין יהיה עם ציוד של רמה 20, כי הרי קווסטים הוא לא עשה.

3. דרכי התמודדות

אז מה עושים אם נתקלנו בנוב מטונף? טוב ששאלתם. העצה הכי חשובה היא להתרחק. אם חבר שלכם נוב- הלך עליכם. אם הוא לא חבר שלכם- תדאגו שהוא גם לא יהיה חבר שלכם ע"י אדישות.

1. נוב פודל

אל תענו לו, אל תתנו לו דברים, פשוט תעברו דרכו! הוא לא נמצא שם, בשבילכם, הוא אוויר!

2. נוב ש"מבין"

כמעט ואין דרך להתמודד איתו. הוא ייפתה אתכם בציוד טוב ואז יפיל אתכם בפח. הדרך היחידה להמנע מאחד כזה היא לשאול אותו כמה שאלות כמו "מה הבילד שלך?" "איזה דנג'נים\ ריידים כבר עשית?" וכו'.

3. נוב ילד מייפל

הדרך הכי טובה היא המשפט הידוע: "GO AWAY NOOB!"
    מומלץ מאוד להתרחק מהנובים האלה בשל התסכול שייגרם לכם כשהם יהיו רמה גבוהה מכם וכשתרצו להוכיח שגם כשאתם 8 רמות מתחתיהם אתם מנצחים אותם ותעשו להם Duel, דווקא אז יהיו לאגים.

הקרדיט הוא לdroyban129 לא באטרף
    נערך לאחרונה על ידי dvarko; 17-10-2008 בשעה 21:54.

2. קישורים ממומנים

מי שרשם את זה אפס, מזה BFD? חח מה הקטע שהוא מת בדאנג'ן לרמה 18 יש שחקנים חדשים. אם היה מת כמה פעמים רצופות בuldaman ומעלה זה כבר בעיה כי עד אז לומדים ההההכל

ד"א דן מה אתה מתלהב אתה נוב רמה 14 :@
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם)
    מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

אז איזה מהנובים זה אתה?
    בברכה, Joni

דן הוא נוב מייפל מתחיל לתת לי פרטיות שיש בהם plz , XD וכו'
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם)
    מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אז מה כולם לומדים לא סיבה לצחוק על אנשים תעזור במקום להגיד להם noob....

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב אחי אני חדש במשחק ואני עשיתי כל מה שנוב פודל עשה נראה לי... זה עושה עלי סימן לא טוב אז כדאי שאפסיק, אבל בשביל זה אני צריך לדעת איך לשחק ואני לא מוצא מי שיעזור לי!
    אגב אהבתי לקרוא את זה, נחמד למרות שלא התכוונת בטח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,734 | הודעות: 8,150,316 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect