אין דברים כאלו, עכשיו חזרתי הביתה, לחבר שלי היתה יומהולדת עד עכשיו בים...
קיצר מכירים את האלו שנדחפים לכל מקום? סתם ערסים כאלו שאף אחד לא מכיר ואף אחד לא שמע עליהם ולא רוצה אותם? קיצר אז אחד כזה בא ליומהולדת.. חבר של ידידה טובה של חבר שלי...
היה אחלה והכל ממש מלא שתיה מוזיקה וזה...
קיצר, חבר שלי עבר עם בקבוק וודקה בין כל האנשים במסיבה ושפך להם וודקה לפה...
הוא בא לידידה שלו אמר לה "רוצה וודקה?" היא אמרה לו לא והוא המשיך.
חבר שלה, איזה אחד שלא קשור לעולם... אף אחד לא מכיר אותו בא כזה דוחף אותו ואומר לו "מה אתה נותן לחברה שלי לשתות??"
אז חבר שלי אמר לו חכה שניה אני ישים את הבקבוק.. הוא החזיר את הבקבוק, אחד החברים שלי קלט קפץ על הילד ההוא הביא לו בוקס לראש הפיל אותו על הרצפה, וכולם הפרידו כזה... קיצר אח שלי בא להפריד אז ההוא זה שלא קשור דחף אותו... אח שלי הביא לו אגרוף לראש
עוד 2 התערבו קפצו על אח שלי.. אני ועוד 2 חברים קפצנו עליהם התחלנו לחלק שם אגרופים.. חבר שלי בכלל עם מפתח ביד הביא לאיזה אחד שם אגרוף בראש הוא ביקש שיסיעו אותו לבית חולים.. והוא לא נסע בסוף..
הם ברחו עם האוטו אמרו חכו פה..
קיצר הם באו איזה 4... אח שלי קרא לאיזה עבריין אחד.. לא סתם ערס.. עבריין כבד יענו.. הוא עמד בצד כזה מסתכל..
אח שלי קלט את הילד ההוא שהתחיל הכל, הוא חזר.. קפץ עליו שחרר לו כמה אגרופים... האלו שבאו איתו רצו סולחה 2 לקחו את אח שלי לצד אומר לו תרגע נעשה סולחה.. תרגע תרגע תרגע.. ואתם מכירים את זה שאתם באנדרנלין של מכות אין דבר כזה סולחה.. קיצר אחד מהם בא הוציא עליו סכין אמר לו תרגע כוס ראבק תרגע "אני בלה בלה בלה" איזשהו שם... אז זה שאח שלי קרא לו ישר קלט את המצב רץ לשם אמר לו איזה משהו לזה עם הסכין, ישר הוא הכניס את הסכין ונרגע יענו לא יודע מה הוא אמר לו... זה שאח שלי קרא לו וזה שהתחיל את המכות ואח שלי ואנחנו מי שרב הלכנו לצד כזה הם עשו סולחה וזה... הכל נגמר והלכה כל היומהולדת בגלל שערסים מפגרים. הלוואי יכחדו מהעולם הזה...
קיצר לא לדאוג זה לא יגמר ככה... הבנשלזונה הזה יקבל מכות רצח..
לילה טוב![]()

ציטוט ההודעה