יש פה מישהו שיודע אנגלית טוב?
אני רק צריך שיקרא איזה קטע קצר ומטומתם שכתבתי ויגיד לי אם יש בעיות בדקדוק
|
|
האנגלית שלי דיי טובה.. תביא אותו ואני אגיד לך אם כתבת אותו נכון
דבר אליי, שים פה את הטקסט.
כתוב פה ואני אגיד לך אם זה בסדר...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אני 5 יח"ל והייתי לפני כן בבונוסים למתקדמים באנגלית אז אני טוב
שים את הקטע פה תעשה העתק הדבק מהוורד וזהו
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אל תצחקו על הטקסט עצמו הוא סתם די דבילי אני הייתי אמור לעשות 100 מילים :
Dear Daniel Sunday 24 October 2008
What's up I haven’t seen U for two years. I'm miss U very much and I want to meet you again. Who the new school? Did U meet new friends?
Yesterday Dan left the school too (LOL*) he say the school is make him nerves I think its gr8. Next week I will have birthday party in the pub that in Tel-Aviv with all my class. They will be happy if U comes. If U want to come call me (U know the Number)
OK Daniel I hop U come HAND**
BFN*** Elior
*LOL- lots of laughs
**HAND- have a nice day
***BFN-bye for now
how* the new school
I have birthday
את שם הפאב תעשה בגירשיים.
אם מישהו מזהה עוד טעיות שיוסיף.
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 03-11-2008 בשעה 20:37.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"