קרדיט למטאליסט
אני כנראה לא הולך....
קרדיט למטאליסט
אני כנראה לא הולך....
|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אחלה להקה אבל קצת יקרה אני חושב..
יש לי דבר אחד להגיד לכם!!!
זה למה לא היה ת'אנת'ם!#!^#%^#$
הקהל הישראלי ממש מסריח!!!!!אם הופעה לא עולה 30 שקל זה יקר מדי!!
באנת'ם הביאו את הטופ של הטופ,והקהל הדפוק הזה לא קנה כי הוא חושב ש340 שקל זה יקר לטופ הישראלי,וללהקות שהן בהחלט בטופ...
פה מביאים לכם להקת ברוטל ענקית ושנחגוג את חתונת סוון דה קאלווה(סולן אבורטד) למירי(סולנית דיסטורטד)
אני מתכוון להגיע על מדי Aborted army ולתת בראש עד שהוא ישבר!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 19-10-2008 בשעה 20:58.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
חחח לא תאמינו אבל ראיתי את מירי סולנית דיסטורטד במטאלשופ XDDD
אמרתי לה מזל טוב =]
ולזה שמעליי אתה תופס מאבורטד יותר מדי, הם לא להקה שכולם חייבים לאהוב ולבוא להופעה שלהם.
אמנם זה שונה כי צריך לחלוק כבוד לשתי ענקיות המטאל האלה לקראת החתונה שלשני חברי הלהקות, אבל בכל Zאת...
אחי אני לא אמרתי שכולם חייבים לבוא,אבל 80 שקל זה כלום לפאנטום פיין,פריי פור נות'ינג,דיסטורטד ופאקינג אבורטד!!!
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אני מגיע... זה עוד שלושה ימים איזה כיף הופעת המטאל השניה שלי מגיע עם שלושה או ארבעה חברים.
והולך קודם לדיזינגוף לקנות כמה דברים..
ברוך הבא חבר אך יש חוקים.קרא אותם בעיון
נעול עקב הקפצה.
המשך גלישה נעימה בפורום נאות זה.
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 03-11-2008 בשעה 21:02.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"