קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Windows Defender תוכנה חובה בכל מחשב
    על ידי sagi_kedar בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2008, 10:46
  2. [הורדה] Windows Defender
    על ידי LeXos בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-07-2008, 04:24
  3. Microsoft Windows Defender (Beta 2)
    על ידי megaluz בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-04-2006, 16:18
  4. Windows® Defender (Beta 2)
    על ידי Perfection בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-03-2006, 20:24
  5. Windows® Defender (Beta 2)
    על ידי Michael1232 בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-02-2006, 17:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[הורדה]Windows Defender

משתמש מתקדם האוואטר של OrenBB
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ברירת מחדל [הורדה]Windows Defender

Windows
    Defender

התוכנה היא בחינם וללא שום עלות גירסא הכי חדשה

סיקור על התוכנה : עברית

Windows Defender מאתרת תוכנות ריגול ומסירה תוכנות ריגול ידועות ממחשבך, כדי לשפר את בטיחות הגלישה שלך באינטרנט.
    תוכנה זו משתמשת בעדכוני הגדרות אוטומטיים שיוצרים האנליסטים של מיקרוסופט כדי לגלות ולהסיר איומים חדשים מיד לאחר שזוהו.
    Windows Defender זמינה כעת באנגלית, בגרמנית וביפנית, אולם היא תצא לשוק בשפות נוספות לאחר שהמוצר יעבור את שלב הביתא.
    השיפורים ב-Windows Defender

•ביצועים מתוגברים הודות למנוע סריקה חדש.
    •שכלול ופישוט של ממשק המשתמש וההתראות.
    •שיפור השליטה בתוכניות המותקנות במחשב הודות לגירסה משופרת של Software Explorer.
    •תמיכה לשפות מרובות, תכונות גלובליזציה ולוקליזציה.
    •טכנולוגיות הגנה לכל המשתמשים, בין אם הם מחזיקים בהרשאות ניהול במחשב ובין אם לא.
    •תמיכה בטכנולוגיות מסייעות למשתמשים הסובלים ממגבלות פיזיות או קוגניטיביות, לקויות או נכות.
    •תמיכה ב-Microsoft Windows XP Professional x64 Edition.
    •ניקוי אוטומטי על פי הגדרות המשתמש במסגרת סריקות המתבצעות באופן סדיר.

היתרונות של Windows Defender

איתור והסרה של תוכנות ריגול
    איתור תוכנות ריגול. גילוי מהיר וקל של תוכנות ריגול ושל תוכנות בלתי רצויות אחרות שיכולות להאט את פעולת המחשב, להקפיץ מודעות מטרידות, לשנות את הגדרות האינטרנט או להשתמש בפרטיך האישיים ללא הסכמתך.
    פעולה ישירה ופשוטה, טכנולוגיית הסרה יסודית. נפטרת בקלות מתוכנות ריגול שאותרו לפי הנחייתך. אם בטעות הסרת תוכניות רצויות לך, קל לשחזר אותן.
    סריקות והסרות מוזמנות תהליכים אלה רצים בזמן שנוח לך, בין אם לפי פקודה ישירה או לפי תזמון שקבעת מראש.

שיפור אבטחת הגלישה באינטרנט
    עצירת תוכנות ריגול לפני שהן חודרות למחשב. מציעה הגנה שוטפת השולטת בכל דרכי החדירה האפשריות של תוכנות ריגול למחשבך.
    פועלת ברקע מבלי להסיח את דעתך. רצה ברקע ומטפלת בתוכנות ריגול באופן אוטומטי בהתאם להעדפות שהגדרת. באפשרותך להשתמש במחשב תוך הפרעה מזערית.

עוצרת איומים חדשים
    מומחיות שאפשר לסמוך עליה צוות חוקרים ייעודי של מיקרוסופט עורך חיפושים שוטפים באינטרנט כדי לאתר תוכנות ריגול חדשות ולפתח שיטות לפעול נגדן.
    עצירת איומים חדשים במהירות רשת של משתמשי Windows Defender הפועלים בהתנדבות עוזרת למיקרוסופט לקבוע אילו תוכניות חשודות עליה לסווג כתוכנות ריגול. משתתפי הרשת עוזרים לגלות איומים חדשים במהירות ומודיעים על כך לאנליסטים של מיקרוסופט, כדי שכולם יזכו להגנה טובה יותר. כל אחד ממשתמשי Windows Defender ‎ יכול להצטרף לרשת ולסייע בדיווח למיקרוסופט על תוכנות ריגול פוטנציאליות.
    מתעדכנת באופן אוטומטי. כדי לעזור להגן על המחשב שלך מפני האיומים החדשים ביותר, באפשרותך לבחור בעדכונים שנוקטים פעולה אוטומטית נגד תוכנות ריגול שהותקנו במחשבך.

Windows Defender מאתרת תוכנות ריגול ומסירה תוכנות ריגול ידועות ממחשבך, כדי לשפר את בטיחות הגלישה שלך באינטרנט.
    תוכנה זו משתמשת בעדכוני הגדרות אוטומטיים שיוצרים האנליסטים של מיקרוסופט כדי לגלות ולהסיר איומים חדשים מיד לאחר שזוהו.

Coverage on the program: English

Windows Defender spyware detects and removes known spyware from your computer, to improve the safety of your browsing on the Internet.
    The software uses automatic definition updates provided by Microsoft analysts to help detect and remove new threats as the threats are identified.
    Windows Defender is now available in English, German and Japanese, but it leaves the market in other languages when that will be the beta stage.
    The improvements in-Windows Defender

• Performance
    הורדות:
    http://rapidshare.com/files/15471764...wsDefender.msi ללא סיסמה
    http://www.sendup.net/7773744 +סיסמה סיסמה WinseR
    חדש : WinDef בגירסא ניידת ללא צורך בהתקנה וללא צורך באימות גודל סך הכל 1MB לא יותר ויש לכם מחשב מוגן
    הורדה פה : http://www.sendup.net/4945746
    תהנו סיסמה לראר WinseR
    הנה סריקה :

תמונות :

רמת התראה
    משמעות
    אופן פעולה
    חמור
    תוכניות רווחות או מזיקות באופן מיוחד, דומות לווירוסים או לתולעים, המשפיעים באופן שלילי על פרטיותך ועל אבטחת המחשב שלך ועלולים להזיק למחשב.
    הסר תוכנה זו באופן מיידי.
    גבוה
    תוכניות שייתכן שיאספו פרטים אישיים שלך וישפיעו באופן שלילי על פרטיותך או יזיקו למחשב, לדוגמה על-ידי איסוף מידע או שינוי הגדרות, לרוב ללא ידיעתך או הסכמתך.
    הסר תוכנה זו באופן מיידי.
    ביניים
    תוכניות שעשויות להשפיע על הפרטיות שלך או לבצע במחשב שלך שינויים שעשויים להשפיע באופן שלילי על חוויית העבודה שלך עם המחשב, לדוגמה, על-ידי איסוף מידע פרטי או שינוי הגדרות.
    בחן את פרטי ההתראה כדי לראות מדוע התוכנה זוהתה. אם אופן הפעולה של התוכנה אינו מוצא חן בעיניך או אם אינך מזהה את המפרסם ובוטח בו, שקול לחסום או להסיר את התוכנה.
    נמוך
    תוכנה שעשויה להיות בלתי רצויה, שעלולה לאסוף מידע אודותיך או אודות המחשב שלך או לשנות את אופן פעולת המחשב, אך פועלת במסגרת הסכם עם תנאי רשיון שהוצגו בעת התקנת התוכנה.
    לרוב תוכנה זו אינה מזיקה כשהיא מופעלת במחשב שלך, אלא אם הותקנה ללא ידיעתך. אם אינך בטוח אם להתיר את פעולתה, בחן את פרטי ההתראה או בדוק אם אתה מזהה את מפרסם התוכנה ובוטח בו.
    טרם סווג
    תוכניות שבדרך כלל אינן מזיקות אלא אם הותקנו במחשב ללא ידיעתך.
    אם אתה מזהה את התוכנה ובוטח בה, התר את פעולתה. אם אינך מזהה את התוכנה או המפרסם, בחן את פרטי ההתראה כדי להחליט כיצד לפעול. אם אתה חבר בקהילת SpyNet, בדוק את דירוגי הקהילה כדי לראות אם משתמשים אחרים בוטחים בתוכנה.

סימו לב התוכנה מצאה אצלי סוס טרויאני אם דרגה - גבוהה וסתכלו מה רשום על זה למעלה

היה לי בעיה באינטרנט הסוס טרויאני היה משנה לי את ההגדרות במחשב הייתי צריך כל פעם לעשות שיחזור מערכת ועד שמצאתי תתוכנה המוכרת הזאת והיא פתרה לי את הבעיה
    אם אתם רואים שעת התחלת סריקה 22:28
    עכשיו השעה 00:28 לקח לי שעתיים של סריקה כי זה סריקה מלאה
    סריקה רגילה 10 דקות
    אבל בסריקה רגילה לא נמצא הסוס טרויאני
    וזה בגלל שיש לי כונן של 160GB למי שיש פחות דברים סריקה יותר מהירה תהנו

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

תודה אחי=]

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

תודה, יש לי אנטיוירוס טוב, אני לא צריך כאלה תוכנות. (האנטיווירוס שלי עוצר גם תכונות שמתכוונות בעוד שבוע להוריד קוקיס שיורידו בעוד חודש טרויין )
    נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 20-10-2008 בשעה 23:14.

משתמש מתקדם האוואטר של OrenBB
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי יהונתן צפיה בהודעה
    תודה אחי=]
    בבקשה אחי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Bad Beast צפיה בהודעה
    תודה, יש לי אנטיוירוס טוב, אני לא צריך כאלה תוכנות. (האנטיווירוס שלי עוצר גם תכונות שמתכוונות בעוד שבוע להוריד קוקיס שיורידו בעוד חודש טרויין )
    שמע זה לא אנטיווירוס זה תוכנה לסריקה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תודה אחי!
    שאלה: זה מאט את המחשב?

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

ציטוט נכתב במקור על ידי OrenBB צפיה בהודעה
    שמע זה לא אנטיווירוס זה תוכנה לסריקה
    אני יודע.. אבל אתה לא צריך תכונה לסריקה עם יש לך אנטיווירוס טוב..
    זה תוכנה, אני פשוט לא משתמש בה

ציטוט נכתב במקור על ידי beeeen498 צפיה בהודעה
    תודה אחי!
    שאלה: זה מאט את המחשב?
    למה שזה יאט את המחשב, זה לא פועל על המחשב (כמו אנטיווירוס), זה פועל רק מתי שיש סריקה. בזמן סריקה ברור שהוא תקוע הוא תופס זיכרון. מכאן כבר המחשב שלך משנה..
    נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 21-10-2008 בשעה 00:22.

תודה רבה סיקור מצוין

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,744 | הודעות: 8,151,326 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect