לפי כמה מבחנים שבודקים עיוורון צבעים שעשיתי באינטרנט אני עיוור צבעים. הבנתי שזה מוריד פרופיל (ל82).
מישהו שעבר את זה או שמע על מישהו שעבר את זה יודע אולי איך אפשר "להתחמק" מהבדיקה הזאת בזמן הצו ראשון? או כל דרך שלא תגרום להורדת הפרופיל.
תודה.
לפי כמה מבחנים שבודקים עיוורון צבעים שעשיתי באינטרנט אני עיוור צבעים. הבנתי שזה מוריד פרופיל (ל82).
מישהו שעבר את זה או שמע על מישהו שעבר את זה יודע אולי איך אפשר "להתחמק" מהבדיקה הזאת בזמן הצו ראשון? או כל דרך שלא תגרום להורדת הפרופיל.
תודה.
|
|
יש בהתחלה שני לוחות, אתה צריך להגיד איזה מספר יש בכל אחד.
אי אפשר לדעת מראש איזה מספרים אתה רואה שם
זה לא בעיה לראות.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני במקרה עיוור צבעים, אם אתה עיוור צבעים אל תנסה להתחמק! בואי ניקח מצב שבו עבדת על הצבא, ויצאת למבצע בלבנון, הנחת מטען ואמרו לך לחבר את החוט הירוק לחום, והתבלבלת ובגללל מת צוות שלם, הצבא לא סתם בודק את זה!!!!! יש לך עיוורון צבעיםם?! אתה פסול מכמה יחידות, תקבל את זה!
אתה לא תוכל להיות מטכל, שלדג ו669. לא קריטי יש עוד דברי טובים.
תגידו אם כבר נפתח אשכול, נגיד יש לי מספר כלשהו [שלא מוריד פרופיל] האם זה אומר שאני חייב להרכיב משקפיים בשירות?
אחי תקשיב זה שיש לך עם כל הצבעים ואתה מגלה מספר זה בולשיט אחד גדול!!! גם אני לא הצלחתי בזה לקחו אותי לחדר ונתנה לי 10 מרובעים שכל אחד בצבע דומה אבל יותר כהה ויותר בהיר ואמרה לי לסדר מהבהיר לכהה...
קיצר עברתי את זה אז תבקש פשוט לעשות תבדיקה הזו