היי כולם מה קורה? :-))
שמי עידן ואני חלק מצוות בזיק! מה זה בזיק?
דמיינו שבכל מקום שתהיו, יהיה אינטרנט אלחוטי חינם לכם ולסלולרים החכמים שלכם.
תארו לעצמכם מצב בו אתם מקבלים דקות חינם לגלישה אלחוטית או כסף על כך שאתם משתפים את הרשת האלחוטית שלכם, גדול לא?
התוכנה משדרגת את המחשב נייד להיות גם ראוטר אלחוטי, ובעלת תכונות ייחודיות.
מרגע שהתקנתם את בזיק ואתם מחוברים לאינטרנט, כל מי שיירצה להתחבר לרשת בזיק שלכם יוכל לעשות זאת בעזרת SMS שעולה שקל אחד בלבד, מהשקל אתם מקבלים 25 אגורות(כמו למחזר פחית רק בלי הקטע של המחזור אבל עם הכסף :-) ).
אם בא לכם להיות חברים טובים? אפשר להגדיר חברים ואז הם גולשים דרך הבזיק שלכם בחינם.
אז תתקינו את בזיק ושלחו הזמנות לחברים וכך תוכלו להקים רשת אלחוטית במקומות אתם מבלים.

איך זה עובד???
כשהמחשב הנייד מחובר לאינטרנט (גם אם הוא מחובר באמצעות ראוטר עםקוד הצפנה), המחשב הניידיוצר רשת אלחוטית סביבו כלומר נקודת גישה (ראוטר) בשם BzeekSpot , אליה כל מחשב אומכשיר עם wifi יכול להתחבר לאינטרנט ללא כל סיסמא.
הרעיון הוא לספק אינטרנטחינם בכל מקום, זאת כיוון וקיימים מאות מליוני מחשבים ניידים, וסטטיסטית חלק מהםמחובר לאינטרנט. לכן באופן סטטיסטי יש סיכוי גבוה שיהיה כיסוי אינטרנט חינם (Bzeek) בכל אזור עירוני.
התוכנה כוללת חומת אש אשר מגינה על הקבצים ועל הרשת של המחשב הנייד שיוצר את רשת בזיק סביבו.
כל מחשב נייד או טלפון סלולרי חכם יכול לגלוש דרך בזיק אך לא כולם בעלי כרטיס רשת מתאים ליצירת רשת בזיק-עדכונים בהמשך.
בכל מקרה עדיף להתקין את בזיק כדי שתוכלו להשתמש ברשת בזיק.
בברכת אינטרנט אלחוטי בכל מקום
קבלו:
לינק להורדה ישירה
http://www.bzeek.com/static/bzeekPlu...ugin-setup.exe
פנקו בתגובות, זה נעים לי וטוב לכולם- אם יש שאלות אני אשמח לענות...