אני חושב שבוסטון יפרקו למיאמי את האמא :|
אני חושב שוייד הוא אולסטר שלא עבר את הגיבוש הזה כדי לקחת מנהיגות על קבוצה.. מיאמי קבוצה צעירה יחסית.. רוב השחקנים אפילו לא משחקים בNBA חמישה עונות.. ווייד עצמו משחק 5 עונות..
אין לי מושג מי פצוע במיאמי, אבל השחקנים היחידים שאני רואה שם בתור מזיקים הם וויד, מריון והאסלם.. יש להם רכז חביב צ'למרס..
אבל כשלוקחים אותם ושמים מולם שחקנים כמו פירס, אלן, גרנט, רונדו שהפך לאולסטר לדעתי ופרקינס.. זה מתכון לפירוק.
יש גם כמה מחליפים בבוסטון שבכיף לדעתי יכלו להיות הרכב פותח של מיאמי.. כמו סאם קאסל (איפה הוא באמת? לאן הוא נעלם \: ), טוני אלן ואדי האוס..
לא לשכוח שמיאמי משחקים בבית.
-----------------------------
משחק שני בוסטון נוסעת יום אחרי.. אלוהים אדירים יום אחרי יום.. למי? לפגוש את דוייט הווארד וחבריו שהחליטו להכנס באמא של הליגה.
משחק חוץ לבוסטון.
הווארד עם נתונים של 20 נקודות למשחק ו14 ריבאונדים.
הוא מתחיל את המשחק עם דאבל דאבל.
הוא יקבל מולו את גארנט וגארנט יקבלו אותו במלוא הדרו..
לדעתי זה המצ'אפ של המשחק.
מי שיכול לעשות לדעתי הרבה בעיות אלה הקלעים מבחוץ של אורלנדו.. הם יכולים פשוט להיות קילרים מבחוץ..
טורקולגו, נלסון ורשרד לואיס.. כל אחד מהם קולע 17 נק' למשחק בממוצע והם פשוט חיות מחוץ לקשת. הם פוגעים מעולה גם מחצי מרחק ונכנסים לא רע בכלל לסל.. שם קצת יהיה להם קשה עם פרקינס וגארנט..
שוב אבל אפשר להשוות את שלושתם עם אלן, פירס ורונדו שלפי רמת משחק לדעתי עוברים אותם..
אם בוסטון לוקחת גם במיאמי ויום אחרי גם באורלנדו.. שאפו לבוסטון..