המדריך השלם למוזיאון (Museum)
אוקי שלום לכולם, היום היה לי משעמם XD אז החלטתי להביא לכם מדריך על מוזיאון. אני רואה שהרבה אנשים לא מצליחים להישתמש בו או להבין מה עושים איתו אז הינה מדריך.
דבר ראשון לפני שנתחיל - איך משיגים מוזיאון?
אז לפני שנילמד איך משתמשים בכלל במוזיאון צריך לדעת איך משיגים אותו, לא ככה?
אז על מנת לבנות את המוזיאון עליכם ללכת לאקדמיה:
ולחקור את Cultural Exchange בתוך הקטגוריה Science (בעברית זה ניראה לי מדע.. לא כל כך חשוב). אבל לפני שתוכלו לחקור את Cultural Exchange תיצטרכו לחקור את:
1. Ink בקטגוריה Science
2. Culinary Specialities בקטגוריה Economy
---
אוקי סבבה בניתי מוזיאון בעיר שלי אבל - מה זה עוזר לי בכלל?
המוזיאון בא במטרה להחליף או בנוסף לבאר (travan ניראה לי ככה כותבים) שמטרתם העיקרית והיחידה היא שימחת האנשים והריבוי המהיר.
---
עכשיו אחרי שבנינו את המוזיאון והבנו למה הוא משמש - איך משתמשים בו?
המוזיאון עקרונית פועל, ע"י הסכמה, שיתןף בין שתי ערים לא של אותו משתמש . עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם איך אני לעזעזל משתמש בו? אז ככה:
דבר ראשון עליכם ללחוץ על עיר מסוימת לצורך הענין נגיד עיר באי שלכם, אחרי שלחצתם עליה בצד שמאל תוכלו לראות כ5 אפשרויות . בחרו באפשרות Diplomacy.
עכשיו בתפריט שנבחר לכם יש שם דבר כזה שכתוב שם Message נכון? לחצו על זה ובחרו באפשרות שהמילה מתחיל בKu זה מאוד חשוב לא לבחור את האפשרות האחרת אני עדיין לא יודע מה היא עושה.
עכשיו אתה יכולים להשאיר את תוכן ההודעה ריקה או שאם אתם רוצים לכתוב שם משהו.
*אין שום קשר בין אם יש תוכן ובין אם אין תוכן בהודעה.
אוקי עכשיו אתם תיראו בתפריט בתפריט שבתוך המוזיאון את הדבר הבא:
החלק המוסמן בשחור זה האנשים ששלחתם להם הודעה והם עוד לא אישרו את הבקשה שלכם.
החלק המוסמן באדום זה האנשים שאישרו את ההודעה שלכם ואתם יכולים להתחיל להישתמש בפסלים.
אוקי איך אני משתמש בפסלים?
בצד שמאל בתוך המוזיאון אתם תיראו ריבוע כזה בצד שמאל שכתוב עליו Redistribute Cultural Goods. ליחצו עליו.עכשיו ניפתח לכם מין דף חדש בו יש לכם גלגלת של ימין ושמאל ויד כל שם של עיר שלכם. מעל זה כתוב מספר בסוגרים ומספר מחוץ בסגרים. המספר שבתוך ה() מסמן את מספר הפסלים שיש לכם. המספר שמחוץ ל() מסמן את מספר הפסלים שלא בשימוש. יש לצין שאפשר לשלוח לאנשים הזמנות גם שיש לכל מקסימום פסלים בשימוש.
אחרי שגררתם את הפסלים לפי העיר שתבחרו ליחצו Confirm Change ! בירכותי הישתמשתם בפסלים!
כל רמה של המוזיאון מאפשרת להישתמש בכמות הפסלים לפי הרמה. כלומר אם המוזיאון רמה 1 אני יוכל להישתמש רק בפסל אחד. אם המוזיאון שלי רמה 2 אני יוכל להישתמש רק בשני פסלים.
אגב כל פסל נותן שימחה ל50 אנשים וכל רמה נוספת במוזיאון נותנת שימחה של עוד 20 אנשים. לדוגמה המוזיאון שלי רמה 1 ויש לי פסל אחד אז שימחה בעיר שלי רק של המוזיאון היא 70.
עד כאן המדריך