תמיד שיורדים לעיר ויש מסיבות והכל אמאשלי אומרת לי לחזור ממש מוקדם [יחסית לאן שאני יוצא] וזה מבעס אחושרמוטה איך אני גורם לה לתת לי לחזור יותר מאוחר [לא רוצה לשקר]
תודה אחיםשלי
אה ואני בן 15
תמיד שיורדים לעיר ויש מסיבות והכל אמאשלי אומרת לי לחזור ממש מוקדם [יחסית לאן שאני יוצא] וזה מבעס אחושרמוטה איך אני גורם לה לתת לי לחזור יותר מאוחר [לא רוצה לשקר]
תודה אחיםשלי
אה ואני בן 15
|
|
אין לך יותר מדי מה לעשות אחי, פשוט נסה לדבר איתה כמו בן אדם בוגר. תסביר לה שאתה כבר גדול ויכול להסתדר בעצמך, שאתה נמצא עם חברים שלך ושאין לה מה לדאוג וכו
זאת הדרך היחידה
גם אני ככה... ואני 16 וחצי :|
פעם אחת היא אמרה לי לחזור ב- 1....
אמרתי לה "טוב נראה", חזרתי ב- 2 וחצי....
ואז היא אמרה "מצטערת, אני יודעת שאתה גדול, שאתה יוצא.... בלה בלה.... אני מרגישה שאתה מתבגר לי ואני מאבדת אותך"
תסביר לה שאתה כבר לא ילד קטן, ומה לעשות - מתבגרים.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
קרה לי בדיוק אותו דבר על ל"ג בעומר האחרון שעת החזרה שלי היית 00:00 - חרא
יום אחד אמרתי לה תקשיבי...אני מספיק אחראי בשביל לדעת לא לחזור לבד ואני ספיק בוגר בשביל להחליט עד מתי אני אצא
לקח קצת זמן אבל היא הבינה שאין לה ברירה והגיע הזמן שהיא תתן לי לצאת עד מאוחר
נכון לעכשיו כבר היו ימים שחזרתי הבייתה ב8 בבוקר ואמא שלי לא אמרה לי על זה כלום
בהצלחה
אגב...אם היא לא מסכימה אל תתיאש
תנסה שוב(לא אחרי שעה)
אני לא אומר שאני יכול לצאת כל הלילה בסבבה שליאני רוצה לחזור כשכולם חוזרים
ותודה לעוזרים
הוא בן 15 למה שלא יחזור בסבבה שלו עם כל החברים שלו.... פשוט תחזור יום אחד מאוחר וכשהיא תשאל למה אתה חוזר מאוחר תגיד לה שחזרת עם חברים שלך ואתה לא ילד קטן ואתה יכול להחליט מתי לחזור
יעני מה? את חושבת שאם תכתבי כמה פעמים בפורום שאת בוגרת לגילך ויוצאת רק עם גדולים ממך תוכלי לבוא לכאן , להתנשאות ולשחק את עצמך גדולה? כולה בת 17 כבר מבינה את אמא שלו
תגיד לה אמא אני כבר גדול , תגיד לה אתה חוזר ב-1 וחצי ... תאחר בחצי שעה ככה ...
וככה תמשיך איזה כמה זמן והיא כבר לא תגיד לך מתי לחזור , ככה לי קרה לפניי שנתיים
שהיתי בן 13 ..
אחי אתה בן 15....מה אתה שואל אותה מתי לחזור?
היא אומרת לך לחזור מוקדם תגיד "כן" ותחזור מתי שבזין שלך...
מה היא ככבר תרביץ לך?...תעשה כך עד שהיא תקלוט
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 11-02-2009 בשעה 15:22.
תגיד לה בדיוק מה אתם עושים [גם אם זה לא בדיוק האמת אבל שישמע אמין] ולפעמים שיש איזה משו חשוב שממש לא באלך לחזור תגיד אתה יושן אצל חבר..