נכתב במקור על ידי
dam!an
קודם כל,אני בן 13.
שנית,אני רואה WWE יותר ממך,הרבה יותר ממך. ואני לא משקר,ראיתי קרבות ב2002,ראיתי את הפיוד של ההארדי,הברוד והדאדליז,ראיתי הכל. ומה שאני ראיתי,זה שג'ף הראדי מתאבק הרבה יותר טוב ממאט הארדי,אתה יודע למה? אני ועוד איך אסביר לך!
מתאבק שכמו שאתה מכנה אותו,סתם קופץ על אנשים זה מתאבק בחסד,זה אחד שהולך לזירה,ולא יודע אם הוא הולך הביתה אחרי הקרב,או לבית החולים. לג'ף הארדי אין את היכולת לפתח שרירים,וזה מה שעושה אותו מיוחד כל כך. קודם כל,הטוויסט אוף פייט נוצר ע"י ג'ף הארדי בשנת 1995. אבל מאט הארדי לקח אותו כפינישר,שבכלל של ג'ף,והוא משתמש בו הרבה יותר,למרות שג'ף הארדי משמתש בזה כסינגלטור מוב,כתרגיל מפתיע,הכנה לאתגר האמיתי,הסאנטון בומב,שזה הפינישר הכי קטלני שנראה איי פעם בהיאבקות בכל ההיסטוריה אם אתה שואל אותי.אומנם מאט הארדי לוקח את ג'ף הארדי בהורדות ידיים,אבל כאשר יש לג'ף סולם ביד,הקרב הוכרע.מה שעשה את הפיוד של מאט הארדי מול אדג' טוב,זה אדג'. שהוא אחד המתאבקים הגדולים והמנוסים ביותר בזירה,ועל זה אין ויכוח. מאט הארדי זקן היום,הוא לא היי פלייר,ותאמין לי שהוא מנסה להיות,הוא תמיד העתיק מג'ף הארדי ותמיד ניסה להיות כמוהו,אבל הוא תמיד לא הצליח,ג'ף הארדי היה צריך להרים את אליפות הWWE בנו ווי אאוט לולא מאט הארדי,שפשוט בא מאחורי ג'ף ונתן לו כיסא בראש,ג'ף הארדי לא מתאבק ממוצע,הוא ההיי פלייר הכי טוב בהיסטורית ההיאבקות,אבל מאט הארדי,הוא נוצח ע"י ג'ק סווגאר,מתאבק ללא יכולות,כמו מאט הארדי. הקרבות שלו בכלל לא מרשימים,והוא רק תחליף לכריסטיאן ברויאל רמבל,אחרת,הוא היה ונשאר מיד קארד.
אתה יודע מה אני רואה,שאתה זה שרואה היאבקות שנה וחצי,כי אם לא היית,היית מגיב לטובת ג'ף.