הרבה זמן חשבתי, ווידמורד..מה העיניין שלו בכל האי הזה?
לדעתי יש משהו באי הזה שנגלה בהמשך שיעזור לו איכשהו להשתלט על העולם..עם כל ההבזקים והחזרה בזמן..
[כמו שראינו שהוא היה על האי בצעירותו בפרק 3]...
מה אתם חשבים?
הרבה זמן חשבתי, ווידמורד..מה העיניין שלו בכל האי הזה?
לדעתי יש משהו באי הזה שנגלה בהמשך שיעזור לו איכשהו להשתלט על העולם..עם כל ההבזקים והחזרה בזמן..
[כמו שראינו שהוא היה על האי בצעירותו בפרק 3]...
מה אתם חשבים?
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 01-02-2009 בשעה 23:19.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
אני לא ממש נוטה להסכים איתך .. יש לו עניין באי זה אנחנו רואים , אבל אני לא חושב שהוא רוצה להשתלט על העולם ..
לפי דעתי הוא רוצה להחיות את "דהארמה" שזה אומר לבנות הכול מחדש ולהתחיל מאיפה שהם סיימו ..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
בידיוק, הוא ממש לא מעוניין בדהארמה.
לפי דעתי כל הקטע שלו זה לחזור אל האי ולחקור על הקטע של המסע בזמן.
בפרק 2 אני חושב היה אפשר לראות שהוא מימן לדניאל את כל המחקר שלו.
זאת אומרת שיש לו קטע עם זה.
הסיבה שהוא צריך את בן היא, שהוא רוצה שהוא יוביל אותו בחזרה לאי.
נערך לאחרונה על ידי -Niv-; 02-02-2009 בשעה 10:29.
מה זה אקסמן שהוא רוצה להשתלט על העולם, הוא רוצה למצוא את האי ולחקור אותו
תאמת אני כבר ממזמן הפסקתי להבין מי בצד של מי חחח
אני לא מבין מי הרע מבין וידמור ובן וכנראה נגלה בהמשך
אחרי שבן הרג את לוק אפשר להניח שהוא יותר "רע" מכולם.. גם מווידמור..
עם זאת הסיבה שהוא עזר לדזמונד למצוא את אמא של דניאל... הרי אם הוא ידע מה היא עושה.. סימן שהוא יכל להגיע לאי מתי שהוא רוצה.. הוא פשוט לא משתמש באופצייה הזו ומעדיף לשלוח צבא של מתנקשים נורווגים ( או משהו בסגנון )
בכל אופן הכי חשוב לווידמור זה להרוג את בן... ונראה לי שהם בכוונה מנסים לפענח את זה לרמה של דו קרב בין שני אויבים.. אבל זה רק בשביל שזה יהיה סייד קיק עלילה..