שמעו יש לי בעיה ממש גדולה יש מקצועות שלא משנה כמה אני לומד וכמה אני משקיע אני לא מקבל יותר 60 ובשנה שעברה היה לי ממוצע 90+
זה קורה לי בעיקר בחשבון וערבית מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה
שמעו יש לי בעיה ממש גדולה יש מקצועות שלא משנה כמה אני לומד וכמה אני משקיע אני לא מקבל יותר 60 ובשנה שעברה היה לי ממוצע 90+
זה קורה לי בעיקר בחשבון וערבית מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה
|
|
אתה לא משתמש חדש אז אני מצפה ממך לדעת לתייג, ולכתוב כותרות ענייניות! הפעם נערך - פעם הבאה ינעל.
באיזו כיתה אתה? זה חשוב בשביל שנדע איך לעזור...
עצה כללית, אם אתה לומד למבחנים - תשנה את שיטת הלמידה שלך במידה והיא לא מוצלחת, למשל אם אתה קורא מספר הלימוד וזה לא עוזר לך להבין, תעשה סיכומים בעצמך וכך אולי זה יעזור.
אבל בכל זאת הכיתה קריטית במצב הזה.
לולו יש לו 20 הודעות זה נקרא חדש...
ואולי המבחנים ניהיו קשים יותר ולכן מריך ללמוד יותר
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
אולי יש לו 20 הודעות, אך הוא כבר למעלה משנה בפורום.
אל תתערב לי בניהול.
האמת אני משתמש חדש פשוט עשיתי משתמש ושחכתי מימנו
אני כיטה ט אני חוזר מספר הלימוד אני עושה סיכומים חוזר על נוסחאות פותר את כל התרגילים ובמבחן זה כאילו לא למדתי כלום וזה לא שאני לא יודע את החומר בשיעורים אני משתתף ומהיום שהודיעו לי על מבחן אני לומד 1-2 ועד 5 שעות בשבת
זה לא שאני בפיגור בחומר אני יודע אותו מצויין אבל כל פעם שיש לי מבחן אני נלחץ ושוכח את כל החומר
כנראה שיש לך בעיית לחץ במבחנים... אתה צריך לפנות למורה/ליועצת ולבקש לעשות איבחון או שתלך עם הוריך לפסיכולוג שעושה איבחון, תקבל את ההקלות המתאימות [אם זה הארכת זמן, הקראה וכיוצ"ב] וכך מטפלים בכאלו לחצים.
מקווה שעזרתי.