רציתי לדעת מתי יש יום סיירות השנה...
והאם יש כזה דבר לדחות את היום הזה ליום סיירות הבא,או ליפול ביום סיירות ולקבל הזדמנות שנייה.
רציתי לדעת מתי יש יום סיירות השנה...
והאם יש כזה דבר לדחות את היום הזה ליום סיירות הבא,או ליפול ביום סיירות ולקבל הזדמנות שנייה.
|
|
חבר שלי קיבל לא מזמן זימון ליום סיירות ,לפני שבועיים בערך ,לתאריך 29/9
ואם אתה נכשל ביום סיירות אתה יכול לעושת שוב על ידי זה שתשלח מכתב שבוא תנמק טוב מספיק למה מגיע לך לעבור שוב את יום הסיירות ...ומפה זה כבר תלוי בהם .
נערך לאחרונה על ידי keddan; 07-09-2009 בשעה 15:26.
טוב ככה..
אתה יכול לדחות את היום סיירות לתאריך שקיבלת אם תגיד שאתה לא יכול מבחינה פיזית לגשת ,נפצעת פה כואב לך שם ותבקש לדחות..
אם קרה ונכשלת ואתה רוצה לגשת ליום סיירות שוב תשלח מכתבים ותנמק בהם שאתה מסוגל ליותר ,אתה מסוגל לעבור שיש לך את היכולת לעבור ופשוט לא היית במיטבך .
נ.ב. עדיף שתבנה גישה חדשה של "אני הולך לירוק דם ולעבור את היום סיירות הזה בהצלחה "כי אנשים שם ילחמו איתך על המקום הראשון ואם תלך בגישה כמו עכשיו אל תצפה ליותר מידי ..
זהו בהצלחה..
נערך לאחרונה על ידי keddan; 01-10-2009 בשעה 09:16.
ליפול אי אפשר קח את זה בחשבון אני למשל חשבתי אני אצליח להביא אישור אבל זה בלתי אפשרי
אבל אם אתה תותח אל תדאג אתה תגיע אפילו דרך מודיעין שדה לסיירת מטכל![]()
גבר יש אפשורת ליפול מיום סיירות ...אם אתה לא מחזיק מעמד יותר ואתה אומר למפקדים שאתה מרגיש לא טוב(בדרך כלל זה קורה ישר אחרי הספרינטים שזה בעצם הפעולה הראשונה שתעשו ביום סיירות) הם יעמידו אותך בצד לנוח לשתות מים לכמה זמן שתרצה אבל בדרך כלל האנשים שהולכים לצד אחרי חמש דקות מחליטים שהם חוזרים הבית (חותמים ויתור וחוזירם הבית ) ולא תגיד 1 או 2 ...ביום סיירות האחרון בקבוצה של חבר שלי הם התחילו 20 וסיימו 13 ...
ו..יש כאלה שפשוט מבינים על ההתחלה שזה לא בשבילהם וחותמים ויתור,מוותרים על היום סיירות בלי אפשרות חזורת לעשות את היום סיירות
אבל כמו שאמרת אם הוא תותח אז גם ממודיעין שדה הוא יעלה למטכל!!
נערך לאחרונה על ידי keddan; 01-10-2009 בשעה 12:53.