כבר ממש הראבה זמן אין לי ביכלל עידכונים אוטומטיים במחשב.
יש לי XP מקורי, ומאז שהורדתי והתקנתי את הSP3 מהאתר של מיקרוסופט, פשוט אין לי עדכונים.
מישהו מוכן לעזור לי?
כבר ממש הראבה זמן אין לי ביכלל עידכונים אוטומטיים במחשב.
יש לי XP מקורי, ומאז שהורדתי והתקנתי את הSP3 מהאתר של מיקרוסופט, פשוט אין לי עדכונים.
מישהו מוכן לעזור לי?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
אחי, יש לי ויסטה אבל אני לא זוכר איך נכנסים ב XP,
אבל אתה אמור להגיע למסך כזה:
נראלי המחשב שלי > מאפיינים ותחפש שם חומת אש .
או לוח בקרה> ותכנס לאבטחה ויהיה לך שמה חומת אש .
נערך לאחרונה על ידי Hardc0re; 31-03-2009 בשעה 11:22.
אני יודע איך להיכנס לשם.
בחרתי שאני ייבחר מתי להתקין את העידכונים, אבל לא מופיעה לי אף פעם חלון שעידכונים מוכנים להתקנה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תעדכן ידנית(עיברית)
http://update.microsoft.com/microsof...ult.aspx?ln=he
תודה!
עזר מאוד!
עריכה- היצלחתי להוריד את העידכונים, אבל כשאני אומר לו התקן, הוא פשוט אומר שהוא לא היצליח להתיקן אף אחד מהעידכונים.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 31-03-2009 בשעה 13:34.
אלברט איינשטיין
הוא רושם לך קוד שגיאה?, אם כן תביא לי.
הבעיה ניפתרה איכשהו.
הוא אמר לי לעשות ריסטרט, התקין לי IE8, ומשם את כל השאר.
תודה על העזרה!
אלברט איינשטיין