קניתי מסך חדש של סמסונג עכשיו כתוב לי שמומלץ לשים רזולוציה של 1680-1050 ו60 HZ כי אז המשחקים לא עובדים לי ואני לא רואה חלק מהמסך.. עכשיו נכנסתי לאיפה שמחליפים רזולוציה ולא היה לי משהם מבקשים, אז מה לעשות?
קניתי מסך חדש של סמסונג עכשיו כתוב לי שמומלץ לשים רזולוציה של 1680-1050 ו60 HZ כי אז המשחקים לא עובדים לי ואני לא רואה חלק מהמסך.. עכשיו נכנסתי לאיפה שמחליפים רזולוציה ולא היה לי משהם מבקשים, אז מה לעשות?
|
|
תביא מפרט מלא .
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא בידיוק הבנתי אך אנסה להסביר לך כמה דברים,
יש לך מסך 22אינץ של סמסונג הרזולוציה המומלצת (שתיראה הכי טוב) וההרץ זה 1680X1050 ו 60HZ
אתה אומר שעשיתה ככה, אך בחלק מהמישחקים אתה רואה ריבוע? חלקים שחורים בכל צד?
במידה וכן לא שיניתה במשחק לרזולוציה הזאתי או שפשוט המשחק לא תומך אותה (בדרך כלל מישחקי רשת / מישחקים ישנים).
אתה יכול לקבוע בהגדרות של המסך שזה "ימתח" את התמונה כדי שהיא תהיה על כל המסך ולא ריבוע במיקרה של רזולוציה נמוכה יותר.
אם אתה רוצה לעשות שתיראה על כל המסך אז קודם כל תיכנס למשחק,כנס לתפריט(ההגדרות של המסך) שמה ללשונית Setup שמה ל Image Size ושמה תשנה שזה יופיע על כל המסך.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 01-04-2009 בשעה 19:38.
איפה אפשר לבדוק את מה שאתה מבקש?
עריכה : אמרתי שאין יל במחשב אפשרות לעשות תרזולוציה שהם ביקשו. אז שאני פותח נגיד קאונטר יש מסך שחור וריבוע כזה שכותב לי לשים את הרזולוציה המומלצת אבל אין לי אותה על המחשב. הבנת?
נערך לאחרונה על ידי yoyo44; 01-04-2009 בשעה 19:39.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמור להופיע לך על המסך כזה כפתור שלידו רשום
עריכה:
אז בשולחן העבודה תעשה כפתור ימני עם העכבר>מאפיינים>הגדרות,שמה תשנה לרזולוציה המתאימה.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 01-04-2009 בשעה 19:43.
יש לי כפתור מניו במסך אבל מה זה קשור?
עריכה : זה מה שאני מנסה להסביר לך אין לי שם את הרזולוציה 1680-1050 .
נערך לאחרונה על ידי yoyo44; 01-04-2009 בשעה 19:47.
שמע היה פעם לחבר שלי את זה כי הוא קנה מסך ענקי,
תתקין דרייבר של המסך בטוח קיבלת ואז יתווספו לך הרבה רזולוציות.
לא משנה כבר אחי הסתדרתי התקנתי דרייבר מהדיסק כמו שMaDridMan אמר.
תודה![]()