כאן יפורסמו כל הספויילרים.
מהיום, אין לפרסם ספויילר בפורום עצמו, אך ורק כאן באשכול!
על מפרסם הספויילר לכתוב את הספויילר בלבן!
העובר על החוק יוענש, בתודה טל.
המשך יום נעים.
כאן יפורסמו כל הספויילרים.
מהיום, אין לפרסם ספויילר בפורום עצמו, אך ורק כאן באשכול!
על מפרסם הספויילר לכתוב את הספויילר בלבן!
העובר על החוק יוענש, בתודה טל.
המשך יום נעים.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
למרות שנראה לי שכבר רוב האנשים יודעים אבל בכל זאת:שלישיית הגמר!.
אין ספק כי בעונה השניה של הישרדות הושקעה מחשבה רבה מצד ערוץ 10 וחברת ההפקות "אבוט-רייף-המאירי". במשך חודשים רבים ניסתה ההפקה לשמור בסודיות על זהות המתחרים, על אודות השתלשלות האירועים ובעיקר – על זהות שלושת המתמודדים שהגיעו לגמר. (תזכורת: בעונה הקודמת היו אלה נעמה קסרי, נועם טור ודן מנו, כאשר בסביבות אמצע העונה כבר נרשם ונודע בכל מקום שזוהי שלישיית הגמר).
לכל מי שלא פוחד לאבד מהמתח, או סתם מעוניין לדעת אחרי מי לעקוב במהלך העונה ולדעת שזה לא לשווא – להלן רשימת שלושת המתמודדים שהגיעו לגמר "הישרדות – איי הפנינה":
גיא גיאור
נטע-לי זלצרמן
עידן חביב
שלושת המתמודדים אמנם עוסקים על-פי האתר ב"גידול אננס" או "נטורופתיה", אך למעשה שלושתם דוגמנים, דבר שמראה לנו בפעם המי-יודע-כמה כי הפקת התוכנית מעדיפה לקדם דוגמנים כושלים בכדי להרוויח כסף על קמפיינים עתידיים, ולא אנשים מן השורה, כאלו שבאמת אנו נתקלים בהם מדי יום ומעוניינים לראות כיצד תתפתח האינטראקציה ביניהם.
וכעת, כאשר אתם יודעים לפני כולם מי בגמר, תוכלו להתמקד בשלישייה קצת יותר במהלך העונה, לנסות להכיר אותם יותר לעומק, ובסופו של דבר גם לדעת מי הפייבוריט שלכם.
רק בחייכם, אל תעצבנו את החבר'ה ותגלו להם מי בגמר. אם הם ירצו לדעת, פשוט שלחו להם לינק לכתבה הזו…
צפייה מהנה!
קרדיט לנוער.
נערך לאחרונה על ידי Pentacles; 09-02-2009 בשעה 20:04.
אז ככה, זה יראה, בלבן:
שבט בארו- אפרת, אנסטסיה, נטע לי, אופיר, איגור, עידן, יואב.
שבט קניבה- דיווה, מירית, מיכל, גיא, אריק, איתי.
100% בהצלחה
טעיתי
נערך לאחרונה על ידי Sha©haR; 23-02-2009 בשעה 18:10.