3 קבוצות מתמודדות על האליפות בגרמניה, אולי 4, אולי 5 אין לדעת.
כל שבוע זה משתנה. לפני כמה שבועות הייתה זו הרטה ברלין במקום הראשון ו4 קבוצות מתחתיה עם נקודה פחות
אך כרגע היא זו שנמצאת במקום 4 עם 5 נקודות פחות מהמקום הראשון
שום דבר לא סגור באליפות, והפעם למוליכה-וולפסבורג יש משחק קשה מול באייר לברקוזן.
וולפסבורג-לברקוזן
וולפסבורג עם תקופה מדהימה אחרי הפגרה. תיקו מיד בחזרה ומאז -- הכל ניצחונות. 9 ניצחונות ברציפות שהעמידו אותה במקום הראשון. לפני הפגרה אף אחד לא ספר את וולפסבורג כמועמדת לאליפות ולא האמינו שאחרי כמה חודשים הם יהיו במקום הראשון כשהיא פייבוריטית לאליפות
לברקוזן עם עונה איומה מבחינתה, ניצבת במקום ה9 עם שום סיכוי לאליפות, אולי סיכוי קטן למקום בגביע אופ"א שאותו תנסה לגנוב.
אני חושב שלא תהיה בעייה גדולה מדי לוולפסבורג לנצח את המשחק- למרות שזו היא באייר לברקוזן.
ללברקוזן נגמרה העונה (בדומה לדורטמונד וורדר ברמן) ואין לה בשביל מה לשחק יותר מדי. וולפסבורג-קבוצה שמעולם לא לקחה את אליפות גרמניה ואפילו לא את הגביע הגרמני, תבוא לנצח את המשחק. זו השנה שלה, ואני לא חושב שהיא תחזור.
כל דבר חוץ מאליפות יהיה כישלון
הרטה ברלין-ורדר ברמן
לפני כמה שבועות הייתה במקום הראשון עם 3 נקודות הפרש, אך עם שלושה הפסדים ברציפות,ניצבת במקום ה4 עם כמעט שום סיכוי לאליפות. למרות שבבונסליגה-הכל פתוח.
ורדר ברמן, מה אפשר להגיד על הקבוצה הזו? שנה שעברה עם עונה מצוינת שסיימה כסגנית והשנה קבוצת מרכז טיפוסית. 9 ניצחונות, 9 תוצאות תיקו ו9 הפסדים יש לברמן. עונה איומה לירוקים ולא נותר לה דבר השנה חוץ מגביע אופ"א, בו היא מתמודדת חזק, כשתפגוש בחצי את חברתה לבונדסילגה-המבורג.
יהיה צמוד במשחק אבל הרטה יקחו. אין לורדר ברמן על מה לשחק, והרטה ברלין פשוט קבוצה יותר טובה.
ארמיניה בילפלד-באיירן מינכן
לא משחק שצריך לעצור את באיירן מינכן.
לבאיירן נשאר רק את האליפות והיא לא יכולה להפסיד נקודות. כל נקודה חשובה, ואסור לה להפסיד מול קבוצה כמו בילפלד.
אני לא מאמין שתהיה לה בעייה
כל משחקי המחזור:
ארמיניה בילפלד-באיירן מינכן ש' 18.04.09 16:30
הרטה ברלין-ורדר ברמן א' 19.04.09 18:00
קלן-שטוטגרט ש' 18.04.09 16:30
וולפסבורג-באייר לברקוזן ש' 18.04.09 16:30
המבורג-האנובר 96 א' 19.04.09 18:00
פרנקפורט-מנשנגלדבאך ש' 18.04.09 16:30
קרלסרוהה-הופנהיים ש' 18.04.09 16:30
בוכום-דורטמונד ש' 18.04.09 16:30
רק משחק אחד התקיים אתמול ובו שאלקה ניצחה 4-0 את קוטבוס

ציטוט ההודעה