מבחני ביצועים ראשונים לHD 4770
הכרטיס הבא של ATi הHD 4770 הוא אולי הכרטיס המדובר ביותר בתקופה הזאת, מהסיבה הפשוטה שהוא הכרטיס הראשון שייוצר בתהליך ייצור של 40NM.
היום צוות טאיוואני בדק את הכרטיס של Gigabyte על כמה תוכנות בדיקה וגם העלה תמונות של הכרטיס.
» לקריאת המשך המאמר ..
ייתכן שגרסת הRC של Windows 7 תשוחרר ב5 למאי
גרסת הRC הרשמית של מערכת ההפעלה הבאה של מייקורוספט - Windows 7 תשוחרר רשמית ב5 למאי ככה פורסם לפי "טעות" באתר מייקרוסופט, לפי מה שניתן להבין מהטעות שהמערכת בגרסת הRc שלה תשוחרר רשמית ב5 למאי.
» לקריאת המשך המאמר ..
מציגה גרסה יחודית לכרטיס HD 4830 של ATi
TripleX שותפה שלא מפורסמת כלכך של ATi הציגה היום גרסה יחודית משלה לHD 4830 של ATi המאפיין החדש הבולט ביותר בכרטיס זה שהוא לא יצטרך חיבור מתח 6-פינים.
» לקריאת המשך המאמר ..
תמונות ראשונות של מעבד ה32nm של אינטל הופיעו ברשת
המעבד הזה יהיה מבוסס על מעבדי הNehalem של החברה וליבתו תיוצר בתהליך ייצור מתקדם של 32NM, המעבד הזה יהיה מיועד לשוק הביניים ויעבוד במהירות של 2.4Ghz.
» לקריאת המשך המאמר ..
מקווה שהיתה לכם קריאה נעימה עד לכאן.
בהחלט שהכתבה ההכי מעניינת הייתה של מבחני הביצועים של הHD 4770, אני חושב לקנות לי אחד כשיגיע לארץ, מעניין כמה הוא יעלה כאן.... אני מקווה שלא יותר מ600 ש"ח.
הייתי חייב לתת קרדיט לאתר.
החדשות הובאו מכאן: www.oc-guru.co.il

הכרטיס הבא של ATi הHD 4770 הוא אולי הכרטיס המדובר ביותר בתקופה הזאת, מהסיבה הפשוטה שהוא הכרטיס הראשון שייוצר בתהליך ייצור של 40NM.
גרסת הRC הרשמית של מערכת ההפעלה הבאה של מייקורוספט - Windows 7 תשוחרר רשמית ב5 למאי ככה פורסם לפי "טעות" באתר מייקרוסופט, לפי מה שניתן להבין מהטעות שהמערכת בגרסת הRc שלה תשוחרר רשמית ב5 למאי.
TripleX שותפה שלא מפורסמת כלכך של ATi הציגה היום גרסה יחודית משלה לHD 4830 של ATi המאפיין החדש הבולט ביותר בכרטיס זה שהוא לא יצטרך חיבור מתח 6-פינים.
המעבד הזה יהיה מבוסס על מעבדי הNehalem של החברה וליבתו תיוצר בתהליך ייצור מתקדם של 32NM, המעבד הזה יהיה מיועד לשוק הביניים ויעבוד במהירות של 2.4Ghz.
.
ציטוט ההודעה