היי, השתלטתי פה לחברה שלי על היוזר אז אני כותבת באנונימי... קודם כל אני בת 19 וקצת, הבחור המדובר בן 21 או 22 פחות או יותר, לא יודעת בדיוק...
לפני איזה שבועיים פגשתי אותו בפאב, חבר של חבר של חברה, ולמרות שלא יצא לנו לדבר יותר מדי באותו לילה, הוא היה די שקט, די נדלקתי עליו... הוא נראה טוב לדעתי, והוא נראה חמוד כזה ומצחיק... קצת התבאסתי מזה שהוא יבש, אבל אולי זה סתם היה, אני לא יודעת.
בכל מקרה, אחרי שהלכתי הוא שלח לי הודעה ואמר שהוא לקח את המספר שלי מחברה שלי ושהוא יתקשר אליי יום אחרי... ביום שאחרי הוא לא התקשר, כמה ימים אחרי זה הוא שלח לי הודעה של מה נשמע ואיך היה בצפון, כי הוא שמע שהייתי בצפון, כנראה מהחבר של החברה... דיברנו קצת באסמסים ואז הוא התקשר, אבל לא יכולתי לדבר באותו רגע כי איבדתי את הקול, אז אמרתי לו והוא אמר לי לדבר איתו כשאני יכולה... יום אחרי זה הוא שלח לי אסמס של איך אני מרגישה ואיך הקול שלי, אבל ראיתי אותו רק בדיליי של כמה ימים וכבר היה טיפשי לענות... אז סתם שלחתי לו הודעה של מה נשמע ואיך בבסיס, כי הוא חזר... אז דיברנו קצת באסמסים וציפיתי שהוא יתקשר, אבל הוא לא... והייתי במסיבה וזה כבר היה דפוק כל האסמסים, אז אמרתי לו שאני במסיבה ואני אדבר איתו אחרי... אז הוא אמר לי לדבר איתו כשאני יכולה... ואז יותר מאוחר, באיזה ארבע, הוא שלח לי אסמס של איך הייתה המסיבה, ועוד הייתי שם, אז כתבתי לו, והוא אמר לי שסבבה ושאני אדבר איתו כשיש לי זמן...
ולפני כמה ימים חבר שלו, החבר של החברה, אמר לי שהוא כל הזמן שואל אותו אם להתקשר אליי או לא, כי יש לו איזה קטע של חוסר ביטחון וזה, אז אמרתי לו שיגיד לו שכן... והוא עדיין לא התקשר... אז יצא שלא דיברנו מיום שבת שהייתי במסיבה...
עכשיו, אני ממש רוצה לדבר איתו, אבל אני מפחדת להתקשר כי אני מפחדת שלא יהיה לנו על מה לדבר או משהו והשיחה תתקע וזה לא יזרום וכאלה, אבל מצד שני הוא לא מתקשר גם... אז חשבתי לשלוח לו אסמס, שזה כאילו פחות נתקע וכאילו אין את השתיקות המביכות, אבל אני לא יודעת מה לכתוב לו וזה... כי סתם אסמס של "מה קורה" נראה לי ממש דפוק... מה אפשר לעשות?

ציטוט ההודעה
" או סתם משפט נחמד שיכול לפתוח שיחה..ומשם הכל יזרום