למה קניתם את המכשיר ?
פשוט נטו, כל בעלי ה-PS3 וה-X360 למה קניתם את המכשיר שלכם ולא את המתחרה ?
למה קניתם את המכשיר ?
פשוט נטו, כל בעלי ה-PS3 וה-X360 למה קניתם את המכשיר שלכם ולא את המתחרה ?
|
|
בגלל הפריצה (XBOX360)
אך ורק בגלל זה ?
ואשמח אם לא תגיבו על מה שאחרים רושמים בקללות וכו', תודה.
יש לי PS3
למה קניתי?
מכיוון שהמשחקים הבלעדיים שלו מועדפים עליי מאשר הבלעדיים של הXbox 360.
מכיוון שפרט לקונסולת משחקים הPS3 זה גם נגן(ואף נגן לפי מה שידוע לי לא תומך בכ"כ הרבה פורמטים כמו הPS3, תקנו אותי אם אני טועה).
וכמובן לקחתי גם בחשבון את העתיד שלא מאיר פנים לXbox 360.
קניתי לפני קצת פחות מחצי שנה ולא מתחרט.
100-150 שקל למשחק זה לא הכי נורא אם קונים 2-3 משחקים פעם בכמה חודשים ויותר מזה אף אחד לא צריך.
סבבה אז יש לכם פריצה ואתם חוסכים בזמן הקרוב קצת כסף אבל מי משחק ביותר מ2 משחקים בו זמנית(הכוונה כמובן לתקופה מסויימת)?
Peace סיכם את זה דיי טוב בעבר
לדעתי מה שאמרת, "יותר משחקים יותר טוב" זה ממש לא נכון, אם יש לך הרבה משחקים אתה לא משקיע באף אחד מהם וככה יוצא שיש לך מלא משחקים אבל אתה בקושי יודע רבע עלילה של משחק אחד, אני אישית שונא הרבה משחקים, כי ככה אני לא יודע מה לעשות, וזה קורה לי גם כשאני עם PS3, אני אישית חושב שלקנות משחקים זה עדיף, כשאני אקנה X360 בקרוב אני לא ישים לו פריצה, כי אין לי צורך בזה.
יש לי את שלושתם, אז אני לא יודע מה
פלייסטיישן - גרפיקה, עוצממה, בלו ריי
אקס בוקס - זה היה ה-גרפיקה לפני הPS3
ויי - בגלל המשחקיות =]
XBOX 360 יותר זול ופריץ
![]()
אילן אתה לקחת משהו טוב וניסית להפוך את זה למשהו רע.. זה כמו שתגיד יש לי מלא כסף אני לא יודע כבר מה לעשות איתו.
אתה אומר בגלל הפריצה אתה תוריד מלא משחקים ואתה לא תסיים את כולם\תתבלבל.
אז אני אומר לך שזה לא קורה, בתור אחד עם אקסבוקס אני משחק בכמה משחקים במקביל ואני לא מבולבל בכלל.
זה שיש פריצה זה לא אומר שאני מוריד מאה משחקים ביום, אני מוריד כמה משחקים שנראים לי ואני מסיים אותם וממשיך הלאה.
מה שלא תמיד אפשר לעשות בPS3\XBOX בלי פריצה אם אין עבודה או הורים שמספקים כסף.