מיקרוסופט פיתחו הגנה חדשה לדיסקים ושינו את מבנה הדיסק. הגנה זו כבר נמצאה על FIFA 09 וככל הנראה מצפה גם ים של באנים (אבל זה רק השערה).
הכתבה הזאת היתה באנגלית אז תירגמתי אותי :
דיסק חדש Xbox360 הגנות? Bans אחריו?
שמתי לב לפני כמה ימים שכאשר FIFA'09 עבור Xbox360 הוא טלוא עם העדכון האחרון, את דגלי לציין כי מה התקשורת במשחק מותר להפעיל מ השתנו. במקור זה היה רשאי אתחול מ רגיל Xbox360 דיסק מקורי, אולם כעת הוא רק לאפשר את אתחול מ סוג מדיה חדשה שהיא למעשה גירסה מעודכנת של הדיסק המקורי Xbox360 סוג.
אלה שיש להם אי פעם הסתכל לתוך depths של דיסק Xbox360 אימות סכימת יודע כי "חדש" סוג של דיסק עבר אימות של עובד מאז Xbox360 שוחרר. היא ידועה בתור AntiPiracy v2.5 בודק, או AP2.5. האם זה תיקון FIFA'09 סימן לכך AP2.5 סוף סוף הוא הולך לראות את האור של היום? אם כן אז את איסור פטיש הולך לרדת חזק. האם אני לא אומר לא להזהיר אותך
את הדיסק המקורי Xbox360 המשחק היה המכונה ה-DVD XGD2, שאותה אני מייצג presume המשחקים Xbox דיסק גירסה 2 (עם גירסה 1 להיות בשימוש על הדיסקים Xbox1). זה דיסק חדש Xbox360 המשחק פשוט נראה המכונה של "עדכון ה-DVD XGD2", עם זאת, כדי למנוע בלבול אני אתקשר זה סוג הדיסק החדש "ה-DVD XGD2.5". כמו כן, מאז אני עצלן אני typer תסיר את "ה-DVD" קידומת של הטקסט הבא.
על סמך מה שאני זוכר מ כאשר הסתכלתי לתוך דיסק אימות, אני רואה שלוש אפשרויות. על מנת של likeliness הם:
1) ייתכן XGD2.5 את הדיסק הוא למעשה פיזית זהה את הדיסק XGD2 אבל יש תמיכה נוספת ידועה אתגר / תגובה בודק.
XGD2 הדיסקים הם מאומתים על ידי שורה של אתגר בתגובה זוגות. Xbox360 שולחת את האתגרים של כונן ה-DVD ולאחר מכן הכונן שולח בחזרה התגובות אתגרים אלה בהתבסס על המידע על הדיסק את ה-DVD. אם Xbox360 deems את התגובות להיות נכון, הדיסק הוא לאמת.
נוכחי Xbox360 כונן DVD-hacks עבודה מאז אתגר / תגובה זוגות מאוחסנים האבטחה סקטור על הדיסק, כלומר כל אתגר אפשרי / תגובות ידועים מראש. הדרך הטובה ביותר עבור MS כדי לפתור בעיה זו היא להשתמש אתגר / תגובה זוגות שאינם ידועים מראש על כונן ה-DVD. אז אם כונן ה-DVD hacked מקבלת לא ידוע אתגר זה לא יהיה נכון לשלוח repsonse בחזרה, ולכן האימות ייכשל, וכן את העתקת המשחק לא האתחול.
MS יכולים לעשות את הבדיקות האלה מיותרים בעת חיבור ל Xbox Live, עם אפשרות גם לשמור לא ידוע אתגר / תגובה זוגות לקובץ על הבזק של Xbox360 שלך על מנת לבצע את הבדיקות באופן לא מקוון. הם יכולים גם לחסוך האתגר / Flash התגובות שלך כאשר אתה מעדכן את קונסולת באמצעות Live או עדכון על דיסק המשחק.
2) אולי את האימות של XGD2.5 הוא superset של XGD2 אימות. לכן FIFA'09 את המשחק יכול להיות לחוץ על דיסקים חדשים XGD2.5 ועדיין לעבור את XGD2 האימות בודק. לאחר מכן, כאשר MS מוכן ליזום AP2.5 בודק הם יכולים לתקן את המשחק כדי אתחול רק אם הוא עובר את הדיסק XGD2.5 אימות.
3) או אחר, אני אולי פשוט לא נכון ואין דיסק חדש או סוג שהוא נפרד לחלוטין כדי AP2.5
לכתבה באנגלית :
http://xorloser.com/blog/?p=9