התגייסתי ביולי 8...
פרופיל 64
אני רוצה להעלות ולצאת לקרבי ,
וויתור פז"ם , כן \ לא ? יבקשו ממני ?אם כן אין מצב שאני יצא...
התגייסתי ביולי 8...
פרופיל 64
אני רוצה להעלות ולצאת לקרבי ,
וויתור פז"ם , כן \ לא ? יבקשו ממני ?אם כן אין מצב שאני יצא...
|
|
אל תעשה את זה.. בטח שלא עכשיו.
דבר ראשון זה סרט שאין לך מושג, אתה צריך לצאת מהחיל וזה יקח לך לפחות עוד כמה חודשים, אחרי זה תצטרך להגיע לבקו"ם, מדור מעבר, סיפור מהפטרה.
במקרה הטוב אתה תעלה את הפרופיל שלך בתוך חודש (וגם זה לא בטוח), ועם טופס 55 (אתה צריך שהמפקדים שלך ממש יאהבו אותך ויתמכו במעבר) שתגיש תצטרך לנמק למה אתה רוצה לעבור וכמה זה חשוב לך וכו', זה יקח לפחות עוד 2-3 חודשיםבמינ', אם תיהיה יותר מדי בירוקרטיה זה יכול לקחת לך הרבה יותר זמן.
לעבור לקרבי יקח לך במינימום 3-4 חודשים, אם בכלל יהיה לאן להעביר אותך, אם לא תיהיה טירונות \ מסלול שרק התחיל אתה תצטרך לחכות, ויש מצב גדול שלא תפול על מה שאתה רוצה, אתה תיהיה הכי גדול וכולם יהיו צעירים צ'ונגים.
קיצר נראה לי שהבנת את הפרוצדורה, שיכולה להיות מאוד ארוכה, עברת כבר הרבה בצבא, סיים עם זה וזהו אחי..
עכשיו אתה כמה, 8-9 חודשים בצבא? תוסיף על זה עוד 3-4 חודשים, אתה תיהיה כבר שנה ו2-3, המסלול הוא עוד 8 חודשים, מה ישאר לך לשרת? שנה? לפי דעתי יבקשו ממך ויתור פז"ם, או לפחות הארכה של איזה חצי שנה.
אני לא בטוח שיבקשו ממך ויתור פזמ.. אני מכיר מישהו נוב' 6 עשה איתי מסלול סומרת עם אוגוסט 8 ועכשיו הוא ל"א בלי פיזור פזמ ובלי שום דבר. תנה מה יש לך להפסיד
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
אתה לא בטוח תשאר 3 שנים בתפקיד שלך, אם תצא לקק"צ רוב הסיכויים שתעבור למקום אחר.
שמע דיברתי אתמול באיזה מסיבה עם מישהו שהיה לו כבר פרופיל קרבי והוא יצא מהמודיעין (לפי מה שהוא מספר) להנדסה קרבית, הוא במחלקה עם מאיר, קובי ונאור (מהשכבה), קיצר לקח לו חודש לצאת מהמודיעין ולעבור להנדסה קרבית, הקטע הוא כזה - היו לו מלא פרוטקציות במודיעין, והיה לו כבר פרופיל קרבי, הוא היה 7 חודש במודיעין לפני זה.
השאלה כמה הפרוטקציות שלו עזרו לזרז את המעבר וכל הבירוקרטיה, וכמה עזרה לו העובדה שהוא לא היה צריך ועדה רפואית וכל החרא הזה.
בקשר לוויתר פז"מ, הוא אמר שהוא לא הסכים לזה ושזה לא חוקי, הקטע שאני לא יודע כמה זה נכון, וזה גם תלוי לאן אתה מגיע.
בכל אופן, לא כדאי שתעשה מלא בלאגן ותשאיר רושם רע ובסוף לא תצא משם, שלא תיהיה טינה נגדך.
אם אתה יכול לצאת לקק"צ ולהתקדם אחרי זה, וזה מעניין אותך, לך על זה אחי, אבל תברר בידיוק לאן תגיע אחרי זה, זה חשוב מאוד.
תאמין לי חרא של דבר הצבא הזה
איפה הימים של הבצפר
איפה דינה אה..
ציוןןן מה קורה גבררר
וואי איזה בעסה לך ולמה פרופיל כזה נמוך?. .
אתה לא נראה בכלל ג'ובניק =/
אני עכשיו בכפיר התגייסתי במרץ 9 וזה חחחחחח
צ'ונג עדיין ^ ^ ..
אבל יהיה טוב
מת לצאת לקק"צ אבל שאתה חירנ"יק לוחם זה לא פשוט אבל יהיה טוב
גם מכ"ים זה לא כזה נחמד
כל מקרה אל תוותר על פזם!
יש אצלי אחד שהיה משו כמו הסיפור שלך הוא היה שנה בצבא ועשה 8 חודשים הארכה והוא בבעסה של החיים שלו
הוא אמר חבל לא לקחתי קק"צ וזהו =/
עזוב
חחחחחחח