|
|
0.ס למה הוציאו אותו מהחוק אם הוא בכלל לא מזיק?
אם היו מתייחסים אליו כמו אלכוהול וסיגריות, אנשים לא היו כל כך נלחצים ממנו =\
תכף אני אראה לך מי הטיפש פה, עוד פעם אחת תפרסם קישור לאתר התמונות הזה אתה תעוף על טיל.
כשאבא שלי לימד אותי לעשן סמים הוא אמר שזה בריא
אני מאמין לו
תודה על המידע
כל מה שנותן בראש לא חוקי בד"כ
חבל רק שזה כזה דפוק
אלכוהול - מותר ובסדר גמור, מריחואנה - אסור, מסוכן, נרקומנים וכו'
הרי זה ידוע והוכח שגמילה מאלכוהול הרבה יותר קשה מגמילה מסמים (לא שיש גמילה למעשני מריחואנה אבל לצורך העניין)
כבר לא יודע כמה פעמים עשו מחקרים על כל הטענות האלה על המריחואנה והוכיחו את כל הדברים שנאמרו פה
למשל לא מזמן קראתי כתבה על ניסוי שערך איזה פרופסור באיזושהי אוניברסיטה, לא זוכר בדיוק איפה
ביום של מבחן כלשהו, הביאו לחלק מקבוצת הנבחנים לעשן מריחואנה
המטרה היתה לבדוק את התוצאות במבחנים של אלו שעישנו ואלו שלא עישנו ולראות מה יהיו ההבדלים
ומה ההבדלים? אין הבדלים. הסטודנטים שעישנו עשו את המבחן רגיל לגמרי ואפילו (אחרי חישוב קטן) התוצאות שלהם היו טובות יותר משל אלו שלא עישנו
מציע לכולם לראות את על-סם עם אושרת קוטלר, יש באתר של יס את כל הפרקים
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
עובדה: מיתוס נוסף שמכיל חלקים נכונים. בדיקות מעבדה הראו כי קאנביס פוגע בזיכרון לטווח הקצר, אך רק כאשר הוא תחת השפעה. זאת אומרת, ישנה פגיעה בזיכרון רק כשהבנאדם מסטול. אדם שהשתמש בקאנביס יזכור טוב מאוד את מה שהיה לפני השימוש, ואולי ייתקל בבעיות ללמוד דברים חדשים בזמן שהוא "מסטול". אין שום הוכחה מדעית שאיבוד הזיכרון לטווח הקצר הוא תמידי.
אולי זה לא תמידי, אבל זה פוגע בזיכרון לטווח קצר לאורך הרבה זמן
מה אכפת לי בכלל
מה זה אכפת לי?
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music