המשחק מהנה מאוד! כיף להילחם ולעשות כל מיני תרגילים מגניבים...
הגרפיקה לא משהו...
יש טיפה באגים כי אני לא מוצא קראק טוב...
בסה"כ הכל משחק בסדר גמור...
איך אצלכם?
|
|
זה מזכיר מאוד את GOD OF WAR
_________________כסף הנחות מתנות שוברים הכל חינםהאתר המושקע שלי בעל יותר מ12345 כניסות
את הגרפיקה אתה יכול לבחור דבר שני יש מצב יש לך כרטיס מסך חרא
לדעתי משחק אחד היפים נותם לכה מגוון ענק של יכולות והדבר שטוב זה שהמשחק לא נגמר אחרי 10 שלבים אלה משחקים שמבוססים על סרטים לוקחים המון זמן לסיים לדעתי המשחק באיכות סבבה ואני אומר בתור אחד ששיחק בקריסיס על הרזלוציה הכי גבוה משחק ממש טוב מלאה דברים שלא רואים בכול מקום יש את החלק שאתה קונה יכולות כאלה שדומה לדיבל מיי קריי 4 שגם משחק יפה שרוב המשחקים שמבוססים על סרטים יותר איכותיים ולדעתי יותר פשוטים כי אתה רואה את הסרט פחות או יותר אתה יודע לאן אתה צריך ללכת ואת מי אתה פוגש עכשיו קיצר משחק מצויין ומי שחושב אחרת הדעה שלו היא של עצמו
אבל הHD4850 עדיין נחשב לכרטיס סבבה לגמרה שמריץ משחקים בכבוד.. אומנם לא כמו הGTX2.. או הHD4870 למעלה.. אבל זה אחלה כרטיס
איזה כרטיס יש לך ועל כנס לי לזאפ עכשיו תקח איזה כרטיס ב2800 שקלXD
וזה ששחיקת על רזולוציה הכי גבוה זה לא הבעייה השאלה על איזה הגדרות שיחקת עם הפילטרים וההגדרות האחרוותXD זה לא בעייה הכי בעייה לשחק על 1920-1080 בהכל על LOW![]()
מה אור יש לך את המשחק?
למה אתה לא אומר אני יבוא לצרוב
אין לי כוח להוריד...
ובקשר לכרטיס מסך HD4850 עמית אמר יפה מאוד
והוא אמור להריץ את המשחק מצויין
עדיין לא הורדתי את המשחק היום נוריד
אני סיימתי משחק גרפיקה טובה כם עם הכרטיסים שיש לי redaon 1950x pro שני כרטיסים כי הם בcrossfire למי שמבין בזה
Hillary Duff
יש מישהי יותר כוסית ?!
חחחחחחחחחחחחח איזה בקורת
''מנהל'' תלמד לפתוח נושאים בבקשה
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 11-05-2009 בשעה 14:23.