תודה לכל חברי הפורום שעזרו לי מאוד בשיקולים השונים!
החל מהיום אני הבעלים הטריים של קימקו גרנד דינק 125 סמ"ק חדש!
תודה לכל חברי הפורום שעזרו לי מאוד בשיקולים השונים!
החל מהיום אני הבעלים הטריים של קימקו גרנד דינק 125 סמ"ק חדש!
|
|
תתחדש!!!
איך הכלי? מה דעתך עליו?
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
תתחדש, החלטה מעולה!
תתחדש אחי, אני שמח שחברי הפורום הצליחו לעזור לך
תן קצת פרטים, איך הוא, כמה עלה, אם הוא חדש או יד שנייה ועוד......
תתחדש, נראה מעולה, סע בחוכמה ואל תשכח קסדה.
לכל מי ששאל איך הוא. אל תדאגו, זה לא ששכחתי לענות או משהו כזה. רציתי לבדוק אותו לפחות את השבוע לפני שאני אומר פה דברים סתם!
אז ככה, אני כרגע בהרצה אז אני לא עובר את החצי גז והמפלצת מקוררת מים הזו לוקחת אותי ואת חברה שלי בעליה לשחמון האילת (למי שמכיר) על 60 קמ"ש בכיף!
כמו שחבר שלי הגדיר את הקטנוע הזה - זו ספה על גלגלים! פשוט תענוג עילאי!
לכל מי שיכול להרשות לעצמו (וזה לא כזה הרבה) אני ממליץ לכם בחום - עזבו אופנועים וכל זה! רק קטנועי מנהלים!
נוח, חזק, יציב בצורה בלתי רגילה על הכביש, מעלים מהמורות כמעט לגמרי! פשוט תענוג!
אני מרוצה מכל דקה על הכביש!
לגבי המחיר:
אני קניתי מהיבואן (עופר אבניר למי שלא יודע). המחירון של בייבי כזה חדש הוא 20G אבל כרגע יש הנחה של 10% על כל דגמי קימקו אז יצא לי 18G. עשיתי טרייד עם הZX50 שלי. קיבלתי עליו 4G, הוספתי 9G והשאר בתשלומים.
חסרון אחד שקצת מציק לי זה שבכל תא המטען הגדול הזה נכנסת קסדה שלמה אחת (צרות של עשירים, הא?).
אל תבינו לא נכון, נכנסת קסדה שלמה ויש מקום עוד לתיק או דברים כאלה וזה מה שמציק לי - הסיבה היחידה שלא נכנסת עוד קסדה היא בגלל תכנון לקוי ומאוד מוזר של השילוב בין תא המטען לתחתית המושב.
פרט לזה, מבחינתי הוא מושלם!
פול סוויץ' קונטרול, למי שלא יודע זה אומר שהכל נשלט דרך הסוויץ' - נעילת כידון, פתיחת תא מטען, פתיחת פתח תדלוק, הכל.
שוב המון תודה לחברי הפורום שעזרו לי להגיע להחלטה לקנות את הכלי הנהדר הזה! שבוע טוב לכולם!
סע אם מיגונים אחי סע לאט
תעשה הרצה טובה תעשה טיפול אחר כך
העיקר תהנהההה
תתחדש
אם בא לך לעשות רכיבה תגידדד