קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [הורדה]Killing Floor|1 LINK
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 30-05-2009, 12:37
  2. [ביקורת גיימר] KILLING FLOOR
    על ידי Maryum375 בפורום משחקים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-05-2009, 16:56
  3. [כתבה] Killing Floor
    על ידי Maryum375 בפורום משחקים כללי
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 17-05-2009, 02:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[ביקורת killing floor [VGAMES

  1. #1
    משתמש משקיע האוואטר של Maryum375
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    הודעות
    3,906
    לייקים
    0
    נקודות
    4,875
    מין: זכר

    ברירת מחדל [ביקורת killing floor [VGAMES



    מפתחת: Tripwire Interactive
    מפיצה: דרך Steam
    תאריך יציאה: 14.5.2009
    פלטפורמות: PC
    משחק הזומבים החדש של Tripwire לא מתחרה במשחקים החדשים והמפוצצים, אבל הוא בהחלט שווה קניה

    מי מכם שנכנס לתוכנת הSteam בשבועות האחרונים בוודאי שם לב למשחק הזומבים החדש, Killing Floor, שנמכר במחיר זול במיוחד ומתיימר להפוך למלך החדש של משחקי הזומבים. אל תתנו למראה הזול ולמחיר הנמוך להרתיע אתכם: אולי לא מדובר במשחק השנה, אבל הוא שווה את הכסף שלכם.
    הכל מתחיל בשנת 2005: משחק הרשת הפופולארי UT2004 מקבל מוד בשם Killing Floor, שמציב את השחקן באמצע אפוקליפסת זומבים. המוד, למעשה, כלל את כל האויבים וכלי הנשק שנמצאים במשחק המקורי, ואיפשר לשחק עם עוד חברים ברשת כנגד גלים של זומבים (להורדת המוד בגרסת UT2004 מ- ModDB).
    ארבע שנים אחרי, המוד חודש ע"י חברת Tripwire Interactive (שפיתחה גם את Red Orchestra) והפך למשחק מן השורה. האם הוא עומד במשימה?
    את Killing Floor, שאינו נמכר בחנויות , ניתן לרכוש דרך מערכת סטים ($15- כ- 62 שקלים).
    הטוב
    • משחקיות ממכרת, כולל בונוסים ואצ'יוומנטים
    • כלי נשק עוצמתיים ומגוונים
    • סוגים שונים של אויבים
    • אווירה מאיימת ומפחידה
    • המחיר - זול במיוחד!
    הרע
    • ממשק מגושם ושורה של בעיות טכניות
    • חוסר גיוון במצבי משחק ובמפות
    • דומה מדי למוד
    • גרפיקה לא מרשימה וסאונד נוראי
    והאווירה
    • משחק אימה ברשת? מסתבר שזה עובד!
    עלילה: זומבים עליך, שמשון

    עלילת Killing Floor מתרחשת בלונדון, אנגליה, ובמרכזה חברת Horzine Biotech שעוסקת בניסויים מסוכנים, בין היתר בשיבוט בני אדם. כצפוי, משהו משתבש לחלוטין בתהליך, שפני הניסיונות הופכים עויינים יותר ויותר, ובסופו של דבר מחסלים את משרדי החברה ויוצאים החוצה אל העיר. התושבים המבוהלים נמחצים למוות, ולכן הממשלה ממנה קבוצות של שורדים מהצבא הבריטי לטפל בבעיה. השחקן יכנס לנעליו של אחד מהשורדים.
    העלילה, כמובן, היא רק תירוץ להרוג זומבים. ואיך זה מתבצע? שרתי המשחק של Killing Floor מסוגלים להכיל עד שישה שחקנים שישחקו יחדיו כנגד גלים חוזרים של זומבים: בכל גל יגדל מספר הזומבים ויצטרפו זומבים מיוחדים וקשים יותר להריגה, ובגל האחרון השחקנים יצטרכו להתמודד עם ה- Patriarch, מפלצת ענקית ומפחידה שלה יכולות מיוחדות. המפות פתוחות לחלוטין ולא לינאריות כלל, כך שהשחקנים יכולים לבחור היכן להתמודד עם הגל הבא. אם כל ששת השחקנים נהרגו - הסיבוב נגמר.
    סוגים שונים של זומבים יופיעו לאורך הגלים - מלבד הזומבים ה'רגילים' הנפוצים לאורך כל המשחק, מספר גדול יחסית של זומבים 'מיוחדים' גם הם ינסו לאכול את גופתכם, בין היתר - ה- Crawler שמתגנב ומפתיע את השחקן בקפיצה וה- Stalker הבלתי נראה שינסה להרוג אתכם מאחור. הזומבים המיוחדים מאוזנים בצורה מצוינת, ומספרם גדול בהרבה מאשר ב- Left4Dead, למשל.
    משחקיות: דומה ל- Left4Dead, אבל לא בדיוק

    Killing Floor מתואר כ'משחק אימה-הישרדות', ואכן הוא כזה: המשחק מאלץ שחקנים לשתף פעולה על מנת להצליח. אם תרצו לנצח בשלב, יהיה עליכם להיצמד לכמה שיותר מחברי הקבוצה שלכם. העיקרון הזה בא לידי ביטוי בעיקר במפות החשוכות, שכן רוב כלי הנשק לא מצוידים בפנס ותצטרכו להסתמך על חבריכם שיאירו לכם את הדרך. אם נשארת לבד במהלך המשחק, ככל הנראה תמות בתוך פחות מדקה.
    ארסנל כלי הנשק של Killing Floor הוא אחת הסיבות הטובות לרכוש אותו. בסיום כל גל, כל אחד מהשחקנים ירוויח כמות מסוימת של כסף. על השחקנים להגיע במהרה אל ה"סוחר", סוג של חנות קטנה שתמכור לכם כלי נשק, תחמושת ומגנים ותצייד אתכם לשלב הבא (בצורה שמזכירה קצת את Counter-Strike). שחקנים יכולים לתת לשחקנים אחרים כסף במידה והם צריכים- אבל לא כדאי לבזבז אותו כל כך מהר.
    כל שחקן יכול להשתמש בדרך כלל בשלושה כלי נשק: אקדח ושניים רציניים יותר. בין כלי הנשק שמופיעים במשחק נמצאים סוגים שונים של אקדחים, תת-מקלע מסוג בולפאפ, רובה צלפים, סוגים שונים של רובי ציד ואף להביור ומשגר טילים אימתני. היתרון הברור והמורגש של המשחק על פני משחקי פעולה האחרים הוא לא רק הגיוון בכלי הנשק, אלא גם השימוש בהם: כל אחד ואחד מהם מרגיש עוצמתי, חזק וריאליסטי. המשחק גם לא כולל כוונת על המסך, כך שצריך להשתמש בכוונת של הנשק עצמו, שכן בלעדיה קשה מאוד לפגוע בזומבים.
    עומק: יש בונוסים ואפשרויות טקטיות

    המשחק גם כולל אפשרות מגניבה בשם 'Zed Time', מעין הילוך איטי אוטומטי שמתרחש לעיתים קרובות במשחק. לא רק שהוא עוזר לכם להשיג כמה Headshots, הפיצ'ר הזה מאפשר לכם לקחת כמה תמונות מרהיבות מרגעים מגניבים במשחק ולראות את הגופות מתפוצצות בהילוך איטי. עזרים נוספים הם המזרק שיוסיף לכם נקודות חיים (אך יעיל יותר על חברי הקבוצה שלכם) וה- Welder שיאפשר לכם לרתך דלתות ובכך למנוע כניסתם של זומבים.
    המשחק כולל גם מערכת Perks בדומה למשחקים אחרים (דוגמא מצוינת היא Call of Duty), בונוסים שיפתחו ככל שתשיגו מטרות למקצועות השונים במשחק, ויעשו את המשחק קצת קל יותר לשחקנים מנוסים. לדוגמא, Perk הCommando יאפשר לכם לראות Stalkers בטווח של כמה מטרים ויוריד את הרתע של הבולפאפ.
    גרפיקה, סאונד וטכני: בינוני למדי

    המשחק משתמש בגרסה משודרגת של מנוע ה- Unreal 2.5 המיושן, והוא אכן נראה טוב יותר מהמקור- אמנם, הוא לא נראה מדהים כמו משחקים אחרים היום, אבל הטקסטורות מאוד מפורטות וגם חובבי גרפיקה מושבעים לא ייעלבו.
    עם זאת, הסאונד במשחק פשוט נוראי: איכשהו המפלצות יכולות לדבר אנגלית רהוטה, אפקטי הקול מעטים מאוד וכשהם כן מופיעים הם ככל הנראה יעצבנו אתכם, כשבכל כמה שניות מערכת המשחק תדבר בצורה אוטומטית שחוזרת על עצמה.
    כן, המשחק בהחלט לא מושלם: החלק הטכני מאכזב, לפחות בשעת ההשקה. רוב השחקנים נתקלים בבעיות התחברות לשרתים, הפינגים גבוהים למדי ומפעם לפעם נתקלים בבעיה כזו או אחרת (אם כי המשחק עצמו כמעט נקי מבאגים). בכל אופן, המשחק רק שוחרר לשוק כך שעדכונים יגיעו ככל הנראה בקרוב.
    חסרון מורגש נוסף הוא גיוון במצבי משחק, אם כי המפתחים מבטיחים עידכונים גדולים בהמשך. בכל זאת, בניגוד לL4D, חבילת ה- SDK שוחררה ביחד עם המשחק, כך שניתן לצפות למפות ולמודים מגניבים במיוחד כבר בזמן הקרוב.

    סרטון משחקיות
    השורה התחתונה:

    Killing Floor לא מפותח בתקציב ענק ולא מגובה בקמפיין שיווקי במיליוני דולרים, והוא מרגיש מעט מיושן, אבל אל תתנו לממשק המגושם שלו להרתיע אתכם. כן, הוא זקוק לעוד קצת ליטוש, ולא, הוא לא שווה מחיר מלא, אבל במחיר של $15 (כ- 62 שקלים) הוא בהחלט שווה קניה. אם אתם בכל זאת מתלבטים, המפתחים מבטיחים סופ"ש חינם בקרוב, אז כדאי לחכות.

    משחקיות – לא שוס, אבל ממכרת

    גרפיקה – לא עומדת בסטנדרטים של היום

    סאונד ופסקול – מעצבן, מעצבן, מעצבן!

    טכני – בעיות בהתחברות לשרתים וממשק מגושם

    אורך חיים – ממכר, אבל חוסר הגיוון במצבי המשחק ישפיע

    מולטיפלייר – שישה אנשים שחייבים לשתף פעולה. כיף גדול עם חברים!
    ציון סופי: 80

    [VGAMES]

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש ותיק האוואטר של .Or.
    שם פרטי
    אור
    תאריך הצטרפות
    07/2008
    גיל
    28
    הודעות
    6,469
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אני לא מסכים איתם למשחק הזה מגיע לפחות 90 הסאונד טיפה חרא אבל הגרפיקה טובה...



  4. #3
    משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    תאריך הצטרפות
    09/2007
    גיל
    21
    הודעות
    5,227
    לייקים
    0
    נקודות
    500
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    הגראפיקה נראית נורא!
    בברכה, Joni

  5. #4
    משתמש משקיע האוואטר של Maryum375
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    הודעות
    3,906
    לייקים
    0
    נקודות
    4,875
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    לא הגרפיקה לא נוראה אבל לא טובה כמו שאור מתאר...

  6. #5

    ברירת מחדל

    הגרפיקה סבבה דווקא

  7. #6
    משתמש משקיע האוואטר של CryTom
    שם פרטי
    תם
    תאריך הצטרפות
    02/2008
    גיל
    33
    הודעות
    2,911
    לייקים
    0
    נקודות
    214
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ציון מתאים

  8. #7
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    31
    הודעות
    17,176
    לייקים
    62
    נקודות
    239
    מין: זכר

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,793 | הודעות: 8,150,375 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect