קודם כל מנהלים אם משהו לא תקין לא לנעול,לא לנעול או למחוק,אלא לתקן אני מתנצל מראש.
אתמול ראינו בבירת איטליה את מה שכל אוהד כדורגל ממוצע בעולם קיווה לראות-גמר בין שתי קבוצות ראויות.ואכן ראינו זאת,אך לצער אוהד כדורגל ממוצע זה לא קרה,מנצ'סטר יונייטד לא הופיע 80 דקות והפסידה בצדק.
לשמחתי הרבה ברצלונה ניצחה (אני אוהד ברצלונה)וזה גם הגיע לה,הגיע לקבוצה שכבר אפשר להחשב אותה בדרגה אחת עם אייאקס של שנות השמונים,מילאן של סוף שנות שמונים ותחילת שנות תשעים.אולם לא ראיתי את הקבוצות האלה(עדיין לא נולדתי),לכן ברצלונה היא הקבוצה הגדולה שראיתי,אני רואה,וכנראה גם אראה בכל הזמנים!!לכל אלו שהטילו ספק בברצלונה אם היא גדולה בכל הזמנים היא לא(ואני לא הטלתי)צריך לשבת בבית ולנגוס בכובע לאט לאט,ולחשוב על מה שאאמר.אני חייב להודות שאני אישית כל כך קיוויתי שברצלונה תיקח את שלושת התארים לא רק כי מגיע לה,אלא כי סוף סוף שהכדורגל היפה ינצח את ההגנתי המכוער(צ'לסי),את הגאוותן והעלוב(מדריד),ואת המועדון שרקגביע אירופה אחד זכה ללא מזל(והיום המזל הזה נגמר!),מנצ'סטר.
ועוד מילה,לכל אוהדי צ'לסי ובכלל אנשים שאחרי הדו קרב בין ברצלונה-צ'לסי אמרו ש"תראו מה צ'לסי עשתה לברסה,ועוד מנצ'סטר אלופת אנגליה,אז איך בדיוק אם יזוזו מולם?!" . אז אני רוצה להגיד לכם,שפשוט ברצלונה לא הופיע למשחק הזה,כוכביה לא,ויותר חשוב מזה:צ'לסי שיחקה בונקר מגעיל ומסריח שפשוט כל כך הגיע לה לספוג גול בדקה 90 אין לכם מושג כמה שמחתי לראות את פניו של הידינק.
מילה לסיכום(אחרונה,באמת שאחרונה):הליגה הספרדית לא פחות חלשה מהאנגלית לכל מי שהטיל ספק,וכמובן איך אפשר בלי מסי?!כל כך עיצבן אותי שכל אותם החמולוגים האלו אומרים שמסי קטנצי'ק ומול שחקנים פיזיים לא יכול לעשות כלום:גם אתם אכלו את הכובע!
ברצלונה ניפצה אמש אינספור מיתוסים:פרגי הוא לא הגדול מכולם,גו'זף גוארידולה בדרך להיות כזה.
מסי יכול לשחק מצויין(הכי טוב בעולם)גם מול אנגליות.
מסי יכול לכבוש בראש.
מסי יותר טוב מרונאלדו.
ברצלונה היא אחת הגדולות בכל הזמנים.
ברצלונה של היום יותר טובה מכל קבוצה אנגלית(גם צ'לסי).
הליגה הספרדית לא פחות טובה מהאנגלית(מבחינתי היא בהרבה(!)יותר מרתקת ומותחת בניגוד לאנגלית שרק פיזית).
אם מסי לוקח מונדיאל אחד אין ספק שהוא יהיה לפחות באותה רמות אלילות של מראדונה וייזכר לאולי הכי גדול.
רונאלדו לבטח לא יהיה הכי טוב בכל הזמנים,וכיום הוא מספר 2.
זהו חברים שלי,אני סיימתי,מוזמנים להביע את דעתכם,אני אשמח לכל דעה,יום טוב.

ציטוט ההודעה