מעבד intel e8400
----------------
לוח אם msi p43 neo
-----------------
זיכרון 2 gb
800 mhz
--------
כרטיס מסך gforce 9500
קנינו אותו לפניי חודש וחצי
שווה לי להתקין ויסטה?
מעבד intel e8400
----------------
לוח אם msi p43 neo
-----------------
זיכרון 2 gb
800 mhz
--------
כרטיס מסך gforce 9500
קנינו אותו לפניי חודש וחצי
שווה לי להתקין ויסטה?
נערך לאחרונה על ידי moranicohen; 02-06-2009 בשעה 23:17.
אני נקבה
|
|
מפרט סביר, בכמה קנית אותו?
2000 +-
אחי אומר שהמשחק החדש קריסיס עובד לו על ההגדרות הכי גבוהות
המחשב בכללי בסדר?יחזיק מעמד לטווח אורך?
כי ראיתי מחשבים שמוכרים בין 3800 ל4000
והם פחות או יותר כמו זה
אני נקבה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הם לא פחות או יותר, הם הרבה יותר טובים כמובן גם חלקים איכותים, אני בטוח שמאיפה שקנית במחיר כזה, שמו גם חלקים "גנרים" יש לנו אולי אותו מעבד, אבל את לא יכולה להריץ קריסיס על רזולוציה 1680X1050 הכי גבוה הכל, אלה הכי נמוך ואף לרדת ברזולוציה במידה ויש "סקרין לאג" = FPS נמוך.
בכל זאת, זה מחשב יותר לשימושים מישרדים וגם משחקים לא הכי חדשים או חדשים על LOW.
בכל זאת, ויסטה לא הייתי ממליץ להתקין, אין לך למה 2גיגה ראם, הוינדוס קולט הכל וגם בכלל הכרטיס מסך שהחוויה לשחק בDX10 לא בידיוק תשנה שאת משחקת על LOW
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 03-06-2009 בשעה 08:07.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הכרטיס מסך שלי עולה פי שלוש משלכם,
והלוח שלי גם אכן עדיף, וזה קצב בעיה להוסיף כרטיס, 1200שקל...
אוקיי
אבל אין טעם להשקיע כל כך הרבה על משהו שלא נשתמש בו
לקחנו את הדברים הבסיסיים אני משערת
ובעתיד נוכל להוסיף את השאר
אתם יכולים לנעול
תודה לעידו
spoiled
ודור
נערך לאחרונה על ידי moranicohen; 03-06-2009 בשעה 18:48.
אני נקבה
דור מה אתה מבלבל איזה מחשב לעבוד משרדית ואיזה בטיח...
ואייי אני שונא את זה כבר
שמעי את תוכלי להריץ קריסיס לא על הכי גבוה פשוט תגדירי בNO FF אם אני זוכר נכון ורזולוציה 1024*768
2 ג'יגה זיכרון די הייתי מציע לך להוסיף זה עניין של כמה גרושים... נכון לעכשיו אל תשקיעי על המחשב הזה את תהני לשחק קריסיס את לא צריכה את זה על הכי גבוה
תהני
מ א ו ש ר
שמע זה לא מחשב חזק בכלל כן מספיק למשחקים אבל תלוי איך (רזול',איכות,איזה משחק)
סתכל על זה
http://www.overclockersonline.net/?p...um=2071&pnum=7
9500GT כרטיס "משו משו"
קריסיס 5 FPS על רזולוציה של 22" סטנדרטי.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 03-06-2009 בשעה 22:17.
מ א ו ש ר
אני לא יודע מה אתם רוצים מהמחשב שלה אחלה מעבד חרא לוח (MSI יש לי נגדם משהו אישי אחלה תכנון חרא חומרי גלם) אבל הצ'יפסט טוב מאוד מספיק זיכרון לויסטה 32 ביט כרטיס מסך להרצת משחקים ברמת DOS אבל בסה"כ מה אתם מצפים ממחשב באלפיים שקל? מה שיריץ קריסיס (אה אופס הוא כן מריץ קרייסיס) נו מה אתם רוצים מהמחשב שלה? תהני במחיר הזה לא היית מקבלת יותר...
מ א ו ש ר
חבל שאתה שונא את MSI גרסאות הNEO שלהם מעולות.. מחזיקות OC בנזונה.. ונותנות אחלה ביצועים למחיר.
ב2 ג'יגה בייט ראם לא הייתי מתקין ויסטה כי היא צורכת יותרRAM מXP וענין ה DX10 הוא לא פרמטר פה.. לכן הכי טוב XP במחשב כזה