למרות שכרגע הוא במשימה עם נבחרת ברזיל, קאקה הופיע אתמול בתקשורת בפעם בראשונה כמדרידיסטה.
"מהיום הראשון שהגעתי למילאן עד ליום שעזבתי, המועדון התנהג אליי בצורה הטובה ביותר. אני אסיר תודה כלפי כולם שם. חשבתי לשחק בריאל מדריד רק אחרי שהחלטתי לעזוב את מילאן. סאגת מנצ'סטר סיטי שונה לגמריי מזאת של ריאל מדריד. סיטי הגישה הצעה באמצע העונה אבל האוהדים שכנעו אותי להישאר. ריאל מדריד זה דבר שונה לגמריי. זה נשמע מאוד מעניין ומאתגר לקחת חלק במועדון גדול"
"אני מקווה לזכות בתארים עם ריאל מדריד, יותר מבתארים אישיים. האתגר בריאל מדריד הוא מרתק. התארים יחזרו"
"פרוייקט הבנייה של ריאל מדריד הוא חלק חשוב מאוד. הוא יחזיר את המועדון לצמרת בספרד ובאירופה. יש למועדון שחקנים אגדיים כמו ראול וקסיאס. אני גאה להיות חלק מקבוצה שתלחם על תארים בספרד ובאירופה"
"עכשיו שאני מצטרף לריאל מדריד, אני בסיטואציה שונה מזאת שהייתי בא כשהצטרפתי למילאן. יש ממני ציפיות שונות. זאת תהיה חוויה חדשה ומאתגרת"
"אני הרבה יותר רגוע עכשיו, אחרי ההכרזה הרשמית. תהליך ההעברה לא השפיע על היכולת שלי בנבחרת. אני במשימה עם ברזיל והמטרה שלנו כרגע היא לזכות בגביע הקונפדרציות"
"יש מספר שחקנים שאפשר להחשיב אותם לטובים ביותר, אבל אני מקווה ששלטון ברצלונה יגיע לקיצו. אני בטוח שריאל מדריד תבנה קבוצה תחרותית וחזקה"
![]()
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...ll_return_.htm

ציטוט ההודעה