היסתדרתי !!! - אל תתיחסו לכותרת.
יש לי שאלה אחרת - אם עכשיו אני רוצה לקנות מ ebay משהו .. ויש לי מספיק כסף אני יכול להזמין אותו אפילו אם ב paypal לא כתבתי את הכרטיס אשראי?
היסתדרתי !!! - אל תתיחסו לכותרת.
יש לי שאלה אחרת - אם עכשיו אני רוצה לקנות מ ebay משהו .. ויש לי מספיק כסף אני יכול להזמין אותו אפילו אם ב paypal לא כתבתי את הכרטיס אשראי?
נערך לאחרונה על ידי A&E; 14-06-2009 בשעה 16:13.
|
|
אישרתי את הpp אבל פשוט לא שמתי כרטיס אשראי .. את המספר..
עידן תקרא את זה ואחר כך תערוך את האתר:
http://www.2000dollar.com/paypal-unverified.htm
ופותח האשכול פיצצת לי את התיבה אז הייתי צריך למחוק הודעות אז לא עניתי לך אני יעזור לך יותר ככה בסביבות אחר הצהריים-ערב אני כרגע עושה משהו
[CENTER]
מה אני עושה במשימה הזאת ?
1. Click the above banner.
2. Obtain a full version of your favourite games(Full version for each game is included with 30 day money back gaurantee)
3. When finished type "completed" in the below text area and click "Submit Offer" .
פשוט להוריד משחק מהאתר שהם כתבו [ באנר ] להתקין ואז לכתוב Completed בתיבה?
נערך לאחרונה על ידי A&E; 14-06-2009 בשעה 17:34.
משהו כזה רק בדוק שזה לא עולה לך כסף,שמע אני יעזור לך הכל יותר מאוחר תביא לי את האיסי שלך בפרטי ואני ידבר איתך כי יש הרבה מה להסביר
[CENTER]
לא אתה לא צריך לאשר את הפייפל שלך,למרות שיש מוכרים מסוימים שמוכרים רק לפייפלים מאושרים,שתנסה לקנות אתה תראה כבר ..
חבר נירשם מתחתיי אבל זה מראה לי עדיין
Referrals:0
למה זה ככה עדיין הוא נירשם ולחץ על הפרסומות אחת אחת וזה עשה לו V ירוק בכולם , יכול להיות זה מראה באיחור?
לפי מה שידוע לי אתה לא חייב שיהיה לך חשבון פייפאל מאושר, אך כמו שאמרו מעליי יש מוכרים שדורשים זאת.
יש לי 2 שאלות ,
1. תולך כמה זמן אני יגיע חלדולר מלחיצות ב Neobux ? רק בישביל לדעת להעריך כמה זמן .. כי אני יכול לסדר שמלא חברים ילחצו גם ואני אקבל על זה ...
2. חבר נירשם מתחתיי בNeobux אבל זה מראה לי עדיין
Referrals:0
למה זה ככה עדיין הוא נירשם ולחץ על הפרסומות אחת אחת וזה עשה לו V ירוק בכולם , יכול להיות זה מראה באיחור?
נערך לאחרונה על ידי A&E; 15-06-2009 בשעה 08:46.
לא אתה לא ראוה עדיין כי רק אחרי חודש שאתה נמצא בנאובקס ועשיתה 100 לחיצות רק אז אתה יכול להוסיף מופנים תחתיך. תפסיק להוסיף כרגע כי אתה פשוט לא תקבל.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
אוקיי , ועוד משהו ..
תוך כמה זמן אני יגיע חלדולר מלחיצות ב Neobux ? רק בישביל לדעת להעריך כמה זמן .. כי אני יכול לסדר שמלא חברים ילחצו גם ואני אקבל על זה ...
בקיצור כמה לחיצות זה דולר ..
תלוי , בלי מופנים 25 יום..לפי החישוב שלי,