יש לי בעיה חמורה זה קורה במהלך עבודה עם המחשב באופן שיגרתי ועכשיו זה קורה כל פעם שאני מפעיל משחקים ..
הרצתי spy sweeper אנטי וירוס הורדתי עדכונים חדשים לווינדוס וכלום לא עזר עדין ...
אם למשהו הייתה את הבעיה והוא עשה משהו שעזר אני אשמח לדעת תודה רבה
יש לי בעיה חמורה זה קורה במהלך עבודה עם המחשב באופן שיגרתי ועכשיו זה קורה כל פעם שאני מפעיל משחקים ..
הרצתי spy sweeper אנטי וירוס הורדתי עדכונים חדשים לווינדוס וכלום לא עזר עדין ...
אם למשהו הייתה את הבעיה והוא עשה משהו שעזר אני אשמח לדעת תודה רבה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כנראה בעיית זיכרון RAM או זיכרון וירטואלי שיושב על BAD SECTORS אז נתחיל קודם כל בבדיקת זיכרון RAM וזה תעשה עם תוכנת MEMTEST86 שאני רוצה שתצרוב על דיסק כמו IMAGE ואז תריץ אותה ב BOOT FROM CD לפני עליית המחשב ותגיד אם היא גילתה שגיאות (זה יהיה בצורת שורות אדומות בחלון למטה) ואז נמשיך לדברים אחרים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
קודם כל אני רוצה להודות לך על העזרה...
עשיתי את הבדיקה ולשמחתי אין בעיות ...
מה השלב הבא שאני צריך לעשות ?
אני עדין תקוע עם הבעיה אם למשהו הייתה את הבעיה ויש לו פתרון אשמח לשמוע תודה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יופי לאחר שעשית את זה אני רוצה שתיכנס למאפיינים של כונן C ושם כנס לכלים ותבחר בבדיקת שגיאות ובחלון שיפתח תסמן את שני האופציות ותאשר ותעשה ריסטארט.
אלחר מכן תעשה את זה לכונן השני אם יש לך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!