מה זה רוחניות?
מה זה רוחניות?
|
|
שאלת שאלה מורכבת למדי. נכתבו על נושא זה מאות ואלפי ספרים. אני אנסה לענות בתמצות אולפ עליך לדעת כי אנשים אחרים יענו בצורה שונה וכולם כפי הנראה צודקים.
גישה אחת גורסת כי רוחניות היא העיסוק בכל מה דהוא אינו חומר. כל הנושאים שמתחילים במחשבה, ממשיכים בדיבור ונגמרים במעשה נכללים בתחומי הרוח.
יש אנשים שיגידו שרק המחשבה והפילוסופיה סביבה היא הרוחניות.
רוחניות היא גם מחשבה שפורצת גבולות אבל לא רק. היא עיסוק בחשיבה מעבר לדברים המקובלים אבל לא רק.
רחניות היא יכולה להיות כל דבר או התנהגות שאינה גשמית ואינה קשורה לדברים גשמיים.
מבולבל? גם אנחנו.
מה שמושך בחורים יפים לבחורות מכוערות וההיפך
רוחניות זה הרמה המטא-פיזית, הרמה הנפשית שאי אפשר לבטא אותה בממשיות, בחפצים, שאתה מרגיש דרכה דברים.
נגיד.. שאתה כותב שיר? ההשראה שלך היא רוחניות ומחשבות שאתה מביא לידי ביטוי.
בדרך כלל מקשרים את זה לפרא-פסיכולוגיה... רוחות, שדים, אנרגיות, העלאת מתים, סיאנס, טלפתיה וכד'.
ככה לפחות אני רואה את זה, מקווה שעזרתי.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
תודה, שניכם עזרתם לי , העלתם את הרמה הרוחנית שלי לעוד שלב
אז לדעתי אפשר לחבר את שתי התשובות שלכם וזו תהיה התשובה לשאלה שלי - רוחניות אינה חומרית והיא מביאה את המחשבות שלנו ואת הפילוסופיה סביב המחשבות שלנו. צריך להתייחס לרוחניות בראש פתוח כי רוחניות עוסקת במחשבה לא שיגרתית ובתחומים שמעבר לעולם שלנו כמו העולם של הפרא פסיכולוגיה -רוחות,מיסטיקה וקריאה בקלפים . אני יוסיף (תקנו אותי אם אינ טועה), הדת , יש בה גם כן מהרוחניות - כל הפילוסופיה סביב העולם הבא, התפילות , וההנאות הרוחניות מלימוד תורה , כל זה רוחניות![]()