בחירות שלנו,הנה השחקנים שבחרתי,פאוור פורוורד-PF
כתבתי והשקעתי ייאלה דיון!ותצביעו!
טים דאנק-לא אוהב את סן אנטוניו,דאנקן לא עשה ממנה משהו בשנה הזאת,בעשור הזה בין הפאוור פורוורדים הטובים ששיחקו אבל עדיין לא עושה עליי רושם,לא העלה את הרמה של סן אנטוניו,אבל מספרים טובים בהחלט יש.
קיווין גארנט-שחקן הפנים המסוכן בליגה ללא ספק,למרות שנפצע בגלל פציעות עדיין שחקן ענק,איך שנפצע בוסטון גמגמה,שהיה עוד במינסוטה כולם שאלו למה הוא לא הולך לקבוצה גדולה,הוא הלך והוביל את סלטיקס לאליפות,אבל מדברים על העונה הזאת והוא העמיד מספרים טובים.
דירק נוביצקי- איזה מספרים יש לו,אני אהיה כנה איתכם,שנוביצקי הוא אחד אם לא השחקן שאני הכי מתעב בNBA,אבל אין מה לעשות כדורסל הוא יודע,אבל הבעיה שהוא עדיין לא נחשב כוכב,גמגם עם דאלאס שהם עוד לקחו מקום ראשון בענה הסדירה והפסידו ברבע גמר לגולדן סטייט,אני זוכר את זה מרוב שזה כל כך חרוט ואבסורדי,הוא חייב להוביל אותה לרמה מעל כולם ואז הוא ייחשב לכוכב.
פאו גאסול- העונה היה שקט,לא עם מספרים גדולים(למרות כמעט דאבל דאבל),השיג אליפות וזה מה שרצו ממנו,עשה תעבודה.
כריס בוש- בין הגבוהים שאני הכי מעריך והכי אוהב,שחקן תותח אני מת עליו,שיילך כבר לקבוצה גדולה כמו גארנט ויראה תיכולות שלו.
השנה העמיד מספרם מצוינים והפתיע.
תאמת אני לא יודע מי הוא הPF של העונה,אין לי בחירה,אתן לכם תבחירה,כתבתי הרבה והשקעתי לא חיפפתי כמו תמיד,אל תאכזבו אותי![]()

] והראה שהם לא יקחו כל שנה אי זוגית אליפות
] וגם הייתה עוברת את אורלנדו בדרך לגמר.