אני יודע שזה קובץ EXE מי שחושב שזה ווירוס שלא יוריד מי שרוצה ליראות איך עובד שיכנס לסרבר שלי 212.150.184.26:20001 קוראים לי DreyJey ^ Yaniv מוזמנים יש טסטים באמת שזה לא ווירוס מי שלא מוריד מפסיד קונפינג גם לשחקן וגם לאדמין אני לא זוכר את כל הבינדים אבל אינה כמה: חץ ימיני מעביר ליד ימין חץ שמלי יד שמלית 1= אמ 16 או איקיי עם כדורים 2= דיגל עם כדורים 3=רימון פלאש ורימון נפץ אגב בהתקנה זה מתקין לכם את כל הסקינים מחדש + כמה תוספות אתם תיראו ... ריסוס באמת חייתי ולא כמו שכולם אומרים זה באמת ריסוס ריציני יש כאלה אומרים קונפינג לא עושה את השחקן גם אני חושב ככה אבל זה "קונפינג עוזר לשחקן!!" קומנדומיון בלי הרבה שטויות חוץ מיזה כל קומנדומיון ענק חצי מימנו לא עובד חח אז זה למה הוא קטן לא צריך הרבה בישביל לשהיה נוח
קייצר נישבע שלא תיהיה הכזבה ד"ה NOVA אתה יודע שאני לא מניאק אגב מי ה*** שהביא לך באן אני יוריד לו את האדמין אהה ותחבר יותר!!!! תהיה אדמין [= קייצר תורידו ותאמינו לי ריסוס פי 2 אל CPL באמת לא צוחק עם זה היה ווירוס לא ההיתי כותב כל כך הרבה חחחחחח טוב תורידו לא תיתיאשו באמת זה קונפינג שלא הרבה מישתמשים בו אגב מי שמשחק הרבה זמן בקונטר ירגיש את הבדל ואני לא **** שיעלה ווירוס לאטרף למה כי אני חולה על הפורום לומרות שאני לא מיתחבר הרבה אבל כל בקשה של משהו תיפנו עלי [= http://www.filecrop.com/895427/index.html עם אתם לא מורידים אל תגיבו תהנו [=