ואם לא אז איך אתם מציעים לסגור?
אני פשוט טיפה דואג לסגור נשיקה בגלל הגיל.... מה דעתכם?
ואם לא אז איך אתם מציעים לסגור?
אני פשוט טיפה דואג לסגור נשיקה בגלל הגיל.... מה דעתכם?
|
|
אני אנסה להסביר שוב.... איך אתם סוגרים התחלה עם בחורה? יעני אתה מתחיל עם מישהי ויש כל מיני סגנונות סגירה (שאני לא מכיר) וחשבתי ללמוד דברים חדשים....
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 11-07-2009 בשעה 23:25.
מה לא מובן ידיסלקט הוא שואל איך לסגור נשיקה
בקיצור יש כמה דרכים
1. עצמי תעיניים ... בלה בלה בלה אתה מנשק אותה
2. דרך של מיסטרי - את רוצה שאני ינשק אותך ? כל תשובה שהיא לא "לא" = מנשק אותה..(אולי , לא יודעת , כל חרטה אחרת )
ואם היא אומרת לא אז אתה אומר " גם אני לא" חובה שזה יהיה בכיף ופאן אחרת זה נראה מעפן
3. איך שאני עושה..הדרגה עם קינו...נוגעים נוגעים מלטפים עולים למעלה לחי ונשיקה..לא זרמה צעד אחורה 2 קדימה...עד שזורם \ נטרול פחדים
סלאמת .
עכשיו יש לי עוד שאלה... יש עוד סוגי סגירות? יענו אני קצת פוחד לנשק מישי שזו תהיה הפעם הראשונה ואם לא יוצא מזה כלום דיי דפקתי אותה...
עוד כמה חודשים 15... למה?
דבר ראשון לא דפקת אותה ..כולה נשיקה ,תאמין לי לסגור נשיקה זה לא כזה קשה כמו שכבר הסבירו לך.
דבר שני אתה תמיד יכול להגיד שלום יפה ,נשיקה על הלחי וחיבוק כמו עם ידידות...
זה לא מסובך לי מבחינת ביטחון.... אני פשוט דואג מבחינת הצד השני... האם יש סיכוי שזה יפגע בבחורה?
אין לך מה לדאוג לגבי הצב השני אחי ,נשיקה לא מחייבת או עושה שום דבר רישמי ,אנשים מתנשקים בשביל הכיף והנה לך סתם דוגמה: אם יצאת פעם למועדון לא פעם ולא פעמים אתה יכול לראות בחורים שרוקדים עם בחורה שהם אפילו לא מכירים ואחרי חמש דקות בדיוק או מצרפתים אותה או ברחבה או שזזים איתה לצד ומצרפתים אותה + מחרמנים לה תצורה ויש עוד כאלה אמני פיתוי לסיגוהם שסוגירם אם בחורה אחרי חמש דוקת נשיקה ...לסיכום: נשיקות זה כיףף ככה שאין לך מה לדאוג מהצד השני
נ.ב. תמיד יש יוצאים מן הכלל ..ככה שלהתנשק אם בחורה שאתה יודע שהיא דלוקה עליך עלול הוביל לאי נעימות במקרה ואתה לא רוצה אותה ..בקיצור תחשוב טוב אם מי אתה מתנשק שלא יעשה לך בעיות ותהנה מכל רגע ^^
נערך לאחרונה על ידי keddan; 12-07-2009 בשעה 16:19.
לזה שמעלי, שמע לגיל יש הרבה משמעות. אם הוא בן 15 סביר להניח שהוא יתחיל עם בנות 15 וזה שונה. אמני פיתוי מדברים איתך על להתחיל עם בנות גדולות יותר שבשבילן נשיקה זה באמת כלום, אבל בשביל ילדה בת 15 נשיקה זה לא כלום...
נערך לאחרונה על ידי tal1991; 12-07-2009 בשעה 18:14.
לך על הדרך של סטייל, אתה מסתכל לה בעיניים אח"כ
לפה, חוזר שוב לעיניים, וקיצר מראה שאתה בא לנשק אותה
אם היא מזיזה את הראש אחורה היא לא רוצה, אם לא
נשק.
בסה"כ אני לא מאמין בדברים האלו כי כל שיטה מתאימה
לקטע אחר, ואתה פשוט יכול להיות ספונטאני ולחשוב על משהו
מתאים מבלי להביא מהבית.
אמממ.... מי זה סטייל? ()