קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריכה עזרה..
    על ידי shiran בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 14:14
  2. [עזרה] סיירת מטכל
    על ידי Mr. TimTam בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-02-2011, 23:55
  3. [עזרה] אני כלכך רוצה סיירת מטכ"ל .
    על ידי Tomer_x8 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-08-2008, 08:52
  4. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

עזרה| או סיירת או ניירת

ברירת מחדל עזרה| או סיירת או ניירת

אחים שלי אני רוצה להגיע לשלדג אני פרופיל 97 עם ליקוי ראייה קל אני מאמין בפתגם שבכותרת ז"א אם לא אתקבל לאחת הסיירות המובחרות אני מתכוון להיות ג'ובניק השאלה אם זה אפשרי עם פרופיל 97 ?

מה אתם חושבים על המשפט בכותרת?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    בחורה שלא גמרו לה בפה עדיין חושבת שקוקה-קולה זה טעם החי

סליחה על הבוטות - אבל משפט של מטומטמים ואפסים שחיים בסרט.
    לא ראיתי בנאדם אחד במשך כל שנות חיי שאמר את המשפט הזה - והגיע לסיירת!
    ואם בזה אתה מאמין, בלהיות חייל בסיירת מובחרת בלבד, או ג'ובניק בקרייה אני אומר לך תחסוך את המדסים תחסוך את הריצות את האימונים ותלך תוריד פרופיל אצל קב"ן כי לסיירת לא תגיע.

im ze ma she ata hoshev az tedaber kodem im anashim ba gdodim ve az tahshov ma she ba leha.
    anashim sham osim lo pahot peiloiot me ha sayarot she ata kol kah roze lehgiaa elehen. taloi ad kama ata tashkia. im tashkia harbe az tihie kala magad o masho ve taase harbe peiloiot. im tizrok zaiin tihie be shmirot kol ha yom... kizer tize me ha seret. ha davar ha yahid she shone ze eifo osim et ha peilot.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    4

לא רוצה לפגוע או משהו אחי,אבל בן אדם עם טון דיבור כזה זה לא בדיוק ה"טיפוס" של שלדג

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מציאות זה למי שלא יכול להתמודד עם הסמים

אתה עוד צעיר..

אתה צריך להבין שזה חשיבה לא נכונה
    כי הרי אתה בא לצה"ל כדי להגן על המדינה שלך כמה שזה נשמע פלצני

אם אתה באמת טוב אתה תתקבל לסיירות אבל אם לא כמו רובנו, תלך לגדודים

הצבא זה בסך הכל עוד מסגרת, תיכנס לפרופורציות ותבין שזה לא באמת כזה גדול ומגניב
    וזה לא כמו בסרטים

תעשה את ההכי טוב שלך ביום סיירות ותקבל גיבוש

בהצלחה

אני לא אומר את זה באמירה פלצנית המטרה שלי היא כן להגן על המדינה ולעשות את בצורה הכי טובה והיא נמצאת בסיירות אני לא מזלזל בגדודים לדעתי הם עושים עבודת קודש אבל אני מעדיף לעשות ג'וב מאשר זה

זה כן אמירה פלצנית ולפני שאתה מחליט שזה לא טוב בשבילך אז תבדוק מה אנשים בגבעתי, גולני, כפיר, צנחנים ונח"ל אומרים על היחידות שלהם. ונכון שיש פעילויות שרק הסיירות המובחרות עושות וזה הפעולות מאחורי הקווים, אבל יש הרבה מאוד פעילות שצריך לעשות ביישובים הערביים בסביבה (חברון, עזה, שכם...) ובצפון ככה שמספיק לבלבל בשכל. וזה זלזול נטו בגדודים אם אתה אומר שאתה מעדיף ניירת... לך תעשה ניירת כי אם מה שחשוב לך זה השם של המקום שאתה משרת בו אתה לא תחזיק שם הרבה זמן...
    חסכתי לך עכשיו את כל הכאב ראש הזה של יום סיירות וגיבושים ומסלול של שנה ומשהו...
    נראה לי שהטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה לחשוב למה לא גדודים ... כשתחשוב ותהיה לך תשובה אמיתית תכתוב פה

Ori
    אורח

אוקי לא קראתי פה אף תגובה אני רק אגיד לך מה אני חושב על אנשים שמשתמשים באימרה הזאת...
    פחדנים..
    וכי למה הם יוצאים מנקודת הנחה שאם זאת לא סיירת אז כניראה ניירת יותר טוב כי הגדודים מה זה חרא..
    עד פה תפסתי את החוט מחשבה שלך נכון?
    אז אוקי שני דברים
    1. לך מעכשיו למיונים לסיירת רס"ר או משהו כי עם דרך חשיבה כזאת הכי רחוק שתגיע זה לשירותים של האלוף (ולא כדי להשתין)
    2. חייל בגדוד חי"ר אולי עושה הרבה עבודות שטח שמירות סטטיות ואת כל העבודה השחורה אבל בדוגרי אין אף אחד אחר שיעשה את זה ולכן אני גאה להגיד שאני הההיתי לוחם חי"ר וגם אם היו מציעים לי להחליף את השירות שלי ולהיות איזה לוחם סיירת אני לא בטוח שההיתי מסכים..
    עכשיו עצה אמיתית לגמרי אם אתה באמת רוצה להגיע לסיירת כזאת או אחרת תיפטר מהחשיבה הזאת ומהר כי רוב החברה שנופלים בגיבושים מגיעים עם מחשבה בדיוק כמו שלך...
    ואלו שמצליחים איך שהו להתברג נופלים בניפויים כי מה לעשות זה או סיירת או ניירת אז זאת הגישה שלהם במשך השירות, אתה נותן קצת פחות ממה שאתה יכול כי ככה זה עובד..
    ובסוף אתה מוצא את עצמך בחוץ תופס את הראש ואומר שיט פספתי...
    וכל זה למה ככה כי זה או סיירת או ניירת דרך אגב בהצלחה להוריד את הכתם הלא ברור מהאסלה שם זה ניראה קשה...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-07-2009 בשעה 20:18.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,277 | הודעות: 8,205,870 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect