לפני כמה ימים קיבלתי שיחת טלפון מהצבא שהציעו לי להיות נשק בנשקייה בחיל החימוש אז רציתי לדעת עם כדאי לי לקחת את התפקיד כי זה כאחד הדברים שאני הכי אוהב,נשקים אבל אני רוצה לעשות גם משהו משמעותי.
נ.ב אני מתגייס עוד שבוע
תודה מראש
לפני כמה ימים קיבלתי שיחת טלפון מהצבא שהציעו לי להיות נשק בנשקייה בחיל החימוש אז רציתי לדעת עם כדאי לי לקחת את התפקיד כי זה כאחד הדברים שאני הכי אוהב,נשקים אבל אני רוצה לעשות גם משהו משמעותי.
נ.ב אני מתגייס עוד שבוע
תודה מראש
|
|
אחי כל דבר משמעותי.. גם שב"ס וגם גובניק משמעותי.. לכל אחד יש תעבודה שלו.. ואם זה מה שעושה לך אתזה ובאלך על זה.. אז לך על זה.. כל עוד אתה אוהב את זה תילך על זה אחי.. ! אל תילך על הגדול תילך על הנכון.. :]
אה וגיוס קל אחשלי :]
נערך לאחרונה על ידי matancohn89; 04-08-2009 בשעה 19:22.
קרדיט ל- micmic התותח =]
מי שאוכל בשבת שבע בשבת
sahar omaisy aka matancohn(nick) style
ואאלה תודה רבה אחי למרות שלא ממש עזרת לי עם השאלה נתת לי חומר חשוב למחשבה
תודה רבה
אני מכיר את המערכת הצבאית מקרוב
אני לא ממליץ לך על התפקיד... יסנג'רו אותך מלא וזה שאתה אוהב נשקים זה משהו אחד וכל היום לתקן אותם זה משהו אחר
אני ממליץ לך להיות לוחם ושיהיה לך נשק מדוגם ככה גם תעשה תפקיד הכי טוב שיש בצהל וגם תאהב את הנשק שלך
תנסה לעלות את הפרופיל אם אפשרי...
לאאא חרא תפקיד
האנשים שם לא משהו.. קב"א נמוך
אל תתקרב לחיל החימוש, החיל הכי ירוד בצה"ל מבחינת תנאים, איכות שירות וההנאה שלך.
DimA
א. אין כזה דבר פרופיל 67, אולי הפרופיל הזה עשו במיוחד בשבילך אבל אני אישית מכיר את פרופיל 64 שמזכיר קצת את 67.
ב. נשק בנשקייה, אל תחשוב שאתה הולך לשפצר נשק חדש ולתכנת, סביר להניח שאתה תהיה הזה שמשמן את הנשקים כל הזמן וכל פעם תרכיב ותוציא את המכלולים של הנשק בשביל לנקות אותו - תפקיד לא מומלץ.
חימוש בכלל לא מומלץ למרות שאני נמצא בחיל. חרא של דבר - חרא שירות.
Puta los ches!
![]()