לפני כחודשיים הגשתי טופס 55 אצל המשקית תש בבסיס שבו אני משרת. הבקשה כללה מכתב אישי שבו כמובן פירטתי את הסיבות שלי למה אני רוצה לעבור בסיס. ואחרי כשבוע המ"פ, המפקד בסיס והקבנית נתנו לי המלצות חיוביות וכמובן הבקשה הועברה לטיפול בבקום.
לאחר כחודש זימנו אותי לריאיון בתל השומר שבו הציעו לי תפקיד אחר ואני לא ממש התעניינתי בתפקיד הזה. ולאחר כשבוע מאותו הזימון, המשקית תש התקשרה אליי ואמרה לי שהתקשרו אליה מהבקום כדי שהיא תשאל אותי אם אני מעוניין בתפקיד הזה שהציעו לי , לעבור עליו הכשרה ואז לעבור לבסיס אחר ואני כמובן הסכמתי. ואז המשקית אמרה לי שזהו, הבקשה שלי אושרה ושזהו אני עובר לבסיס אחר ויהיה לי תפקיד אחר. וזהו. בזה הכל נגמר, לא ידעתי אפילו את תאריך המעבר שלי מהבסיס. הצקתי למשקית תש כל יום, באתי ושאלתי ממנה "נו מה עם המעבר?" והיא אמרה לי שצריך לחכות להוראות מהבקום ושום דבר לא הגיע... אחרי בערך כשבוע וחצי המשקית תש מודיעה לי שהתקשרו אליה מהבקום כדי להציע אפשרות אחרת: תפקיד אחר (לא זה שהציעו לי בהתחלה) ובסיס אחר (גם לא אותו בסיס שהציעו לי בהתחלה) ושוב אותו סיפור אני לא יודע מה התאריך למעבר מהבסיס... הבקום שותק ולא אומר כלום. אבל מה שכן שהבקשה אושרה סופית, ורק צריך לחכות לקורס הזה כשייפתח.. ביררתי את תאריך פתיחת הקורס הזה ואמרו לי שהקורס מתחיל ביום ראשון הקרוב (9.8) ..ועדיין אני נמצא באותו הבסיס, ולא מעבירים אותי!! איך זה ייתכן??? כבר איזה חודשיים אני מחכה לעבור מהבסיס ורק אומרים לי שהבקשה אושרה, אבל לא מעבירים!! למה הבקום כל כך מעכב את זה?? מה הבעיות שלהם?? נמאס לי לחכות כבר, זה מלא זמן!!!!! מה לעשות, תייעצו לי! איך אני אמור לברר בעצמי מתי אני עובר?? כי בבסיס שלי לא אומרים לי כלום. הם רק מחכים לתשובה מהבקום, ואין אותה!!! זה מעצבן!!!! תייעצו לי בבקשה כיצד לפעול!

ציטוט ההודעה