דוד שלי הסטלן הזה אמר לי בארוחה של שישי שפעם הוא היה בצבא היה לו התערבות שאם שותים בקבוק בירה עם כפית משתכרים מזה מישהו ניסה ואם יש מישהו שמוכן לנסות כי פשוט אין לי בירה בבית והפעם הבאה שאני ישתה בירה זה ביום שני אז סתם בא לי לדעת...
דוד שלי הסטלן הזה אמר לי בארוחה של שישי שפעם הוא היה בצבא היה לו התערבות שאם שותים בקבוק בירה עם כפית משתכרים מזה מישהו ניסה ואם יש מישהו שמוכן לנסות כי פשוט אין לי בירה בבית והפעם הבאה שאני ישתה בירה זה ביום שני אז סתם בא לי לדעת...
נערך לאחרונה על ידי ILOVEBANANA; 19-08-2009 בשעה 10:18.
פעם הבאה שאתה מפרסם רווח אישי בחתימה אתה עף לצמיתות
|
|
חחחחחח מצחיק זה
אני הכי אוהב איך ששותים בירה באמריקה
עושים חור אם מפתח מלמטה ואז מתחילים לשתות ופותחים תבירה רגיל
זה בעברית נקרא פתיש אם אני לא תועה
אם כבר תשתה את הבירה במכה אחת "ביר שוטגאן" אתה לוקח קש ושם אותו בבקבוק ומתחיל לשתות מהבקבוק
עצמו (הקש לא אמור להיות לך בפה) ואז נכנס אויר דרך הקש וככה למעשה אתה יכול לשתות את כל הבקבוק במכה
הנה מצאתי סרטון שמלמדים - רק שאת הקטע עם הקש אפשר לחסוך עם קש מתקפל
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=jT_UI1wi5no"]YouTube - How to Shotgun a Beer Out of a Bottle[/ame]
נערך לאחרונה על ידי clicker; 19-08-2009 בשעה 17:22.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אני מכיר מישהו שתה 2 בירות עם כפית ואיבד 3 ימים מהחיים שלו מרוב הסאטלה שהוא קיבל אני לא מציע לך לנסות חבל עליך
עדין לא הבנתי איך לעזאזל שותים בירה עם כפית ?
כאילו שופכים את זה לכוס ושותים עם כפית כף אחרי כף ?![]()
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
A Fistful Of Dollars