הוא שלח לי איזה קובץ באייסי כזה והיה מסך שחור קטן כזה ומחקתי את הקובץ והוא אמר לי שהוא יפרוץ לי למחשב אפשר שתסבירו לי איך אפשר לחסום אותו שלא יפרוץ לי למחשב? בבקשה!![]()
הוא שלח לי איזה קובץ באייסי כזה והיה מסך שחור קטן כזה ומחקתי את הקובץ והוא אמר לי שהוא יפרוץ לי למחשב אפשר שתסבירו לי איך אפשר לחסום אותו שלא יפרוץ לי למחשב? בבקשה!![]()
|
|
תירגע!@!
אני לא חושב שהוא יודע איך לפרוץ לך למחשב...
זה לא עד כדי כך פשוט.
תריץ סריקת אנטי וירוסים וספיווארים דבר ראשון.
אם אתה באמת מודאג אני אגיד לך מה לעשות אבל אין לך למה להיות מודאג.
מה זה להריץ סריקת אנטי וירוסים?:\ ועחשו הוא חסם אותי באייסי והוא לא כותב לי כלום
חח התכוונתי לכתוב בהתחלה סריקת וירוסים ובאמצע שיניתי את דעתי ל סריקה עם אנטי וירוס,
וזה מה שיצא חח...
בכל מקרה עם מה שהוא הכניס לך זה וירוס או תולעת או משהו שאמורים לעזור לו לפרוץ ךף את המחשב אז כדי לנסות..
אבל שוב, אני חושב שהוא סתם עבד אליך ואין לך מה לדאוג.
אם אתה מאוד דואג אז:
1. תוריד את זה:
http://free.antivirus.com/hijackthis/
זה תוכנה שאמורה לאתר *חורי* אבטחה, היא מייצרת קובץ LOG שתעתיק או תעלה לשרת ותתן לנו פה.
2.איזה חומת אש (firewall) יש לך? או שיש לך את זאתי של ווינדוס?
יש אנשים פה שמבינים באבטחה יותר ממני אז אתה הם בטח גם יעזרו לך.
אני לא ממש מבין בדברים של אבטחה ובסוג הזה אבל מה זה חומת אש?
נראה לי שהוא סתם חרטטן עבר הרבה מאוד זמן ולא קרה כלום אבל הוא שלח איזה קובץ כזה:\
עריכה:סליחה על הדבל
נערך לאחרונה על ידי Eliran 123; 30-08-2009 בשעה 18:07.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם יש לך ספקות תעשה סריקה עם התוכנה ש-lemongrass הביא כאן ותשים את הלוג..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ד"א הוא ניראה לי סתם חרטטן, בדרך כלל אחד שמבין בדברים האלה יעשה בשקט ובלי בררה מסביב