ניסיתי כבר את כל המדריכים שיש באינטרנט, מלא דרכים מלא שיטות, עשיתי מלא ריסטרט למחשב אחרי כל פעולה וכלום זה תמיד חוזר כשאני פותח תוורד או תאקסל. :|
מישהו יודע איך פותרים את זה ?
ניסיתי כבר את כל המדריכים שיש באינטרנט, מלא דרכים מלא שיטות, עשיתי מלא ריסטרט למחשב אחרי כל פעולה וכלום זה תמיד חוזר כשאני פותח תוורד או תאקסל. :|
מישהו יודע איך פותרים את זה ?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה הבעיה תעיף את ה WGA ידנית וזה לא יופיע עוד.
יש לזה מדריך במייקרוסופט אני אחפש לך אותו.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב אני רואה שזה לא מופיע כבר (הם כנראה הבינו שכולם משתמשים בזה) טוב אני אבנה לך אחד.
1. כנס למחשב בתור מנהל המחשב.
2. תתקין את התוכנה הבאה על המחשב שלך http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.7.exe
3. תריץ חיפוש בכל הכוננים אחרי WGA וחכה לתוצאות
4. בתוצאות תמחק את כל התוצאות שמופיע בהם WGA בלבד ולא כאלה שזה חלק מהשם אבל תעשה זאת אחד אחד!
5. כשקובץ יסרב להימחק אתה פשוט מחכה שהתוכנה שהתקנת בשלב שני תיקפוץ ואז אתה בוחר למטה במחק ולוחץ על בטל את כל הנעילות.
6. אחרי שסיימת עם כל המחיקות אתה לוחץ התחל ושם אתה בוחר בהפעל וכותב שם REGEDIT.MSC ואז לוחץ ENTER ובחלון שיפתח אתה בוחר ב COMPUTER ואז לוחץ למעלה ב FILE ושם אתה בוחר ב EXPORT ומייצא את הקובץ לשולחן העבודה שלך כדי שהרג'יסטרי שלך יגובה על כל מקרה.
7. אתה בוחר למעלה ב EDIT או ערוך ובוחר ב FIND או מצא לאחר מכן אתה רושם שם WGA ולוחץ על ENTER ואז מתחיל לחפש אחר כל ה WGA שאתה מוצא בין אם אלו תיקיות ובין אם אלו קבצים בלבד אך לעולם לא קבצים או תיקיות שה WGA הוא חלק מהשם כלומר זה צריך להיות WGA בפני עצמו ולא כחלק ממילה שלימה ברור?! (אחרי כל מחיקה של קובץ כדי למצוא את הקובץ הבא אתה לוחץ על F3)
8. לאחר שתסיים אתה עושה ריסטארט למחשב וה WGA לא יחזור שוב.
9. הכי חשוב שתדע שאני מסיר כל אחריות ממה שאתה עושה! כי אתה לא בדיוק טכנאי ולא בדיוק יודע או מבין את הרג'יסטרי שזה החלק הכי רגיש במערכת ההפעלה אז זה על אחריותך בלבד ואם המערכת שלך לא תעבוד כמו שצריך אחרי זה אז כל מה שתצטרך לעשות זה לתת לך כפה על המצח למה התעסקת עם הרג'יסטרי ולהתקין את המערכת מחדש או במקרה הטוב (שמערכת ההפעלה כן מצליחה לעלות) ללחוץ פעמיים על הקובץ ששמרת קודם על השולחן עבודה לאשר ולעשות ריסטארט למחשב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!