קרדיט:
לפורום אחר
מה צריך?
מכשיר Soul(ברור)
כבל USB לחיבור עם המחשב
תוכנת Jadmaker שניתן להוריד פה
משחק כלשהו ברזולוציה 320X240
שלב ראשון:
פתחו את מכשיר הsoul, כנסו לתפריט הראשי ושם להגדרות. כנסו ל"הגדרות טלפון". ואז לחצו על "חיבורי PC".
וודאו שהאפשרות "שאל בעת התחברות" מסומנת ולא שום אפשרות אחרת.
שלב שני:
וודאו שיש לכם משחק בפורמט jar(אם הוא בתוך הראר חלצו אותו לתיקיה כלשהי).
עכשיו פתחו את התוכנה Jadmaker.
כעת גררו את המשחק(קובץ ה- JAR) לתוך חלון התוכנה(פשוט תגררו, לא אמור להופיע משהו בתוכנה עצמה).
יופיע לכם קובץ JAD באותו שם של קובץ הJAR, באותה תיקיה של קובץ הJAR. בינתיים עזבו את הקבצים בצד.
שלב שלישי:
חברו את מכשיר הSoul שלכם למחשב באמצעות כבל USB. יקפוץ במכשיר חלון, בחרו ב"נגן מדיה". המתינו עד שיהיה רשום על מסך המכשיר "מחובר".
כנסו ל"המחשב שלי" (או בויסטה "computer"), ושם תהיה לכם אפשרות לעיין בSoul ולהעביר אליו קבצים, הנה תמונה:
לחצו דאבל קליק על SGH-U900, ובחרו שם בphone.
פתחו תיקיה חדשה בשם Games.
כנסו לתיקיה שפתחתם, ופתחו בתוכה תיקיה בשם המשחק שאתם רוצים להעביר, נגיד Worms או כל שם אחר של משחק(אם רוצים אפשר כמה תיקיות לכמה משחקים, אבל אחת לכל משחק).
כעת העבירו את שני הקבצים(הJAR והJAD) לתוך התיקיה בשם המשחק.
כעת נתקו את המכשיר מהמחשב.
שלב רביעי:
פתחו את מכשיר הsoul, וממש בהתחלה(איפה שאמורים להתקשר) כתבו :
בחרו ב4.internals
הוא יבקש סיסמא, הקישו את הססמא:
ולחצו אשר.
כעת בחרו ב7.storage settings.
יהיו לכם 8 פרמטרים, לחצו על מספר 1, יהיה רשום "מעדכן" , ולאחר מכן "עודכן" . כעת לחצו על 2, שוב חכו עד שיהיה רשום "עודכן". בצעו את אותה פעולה גם במספרים 7 ו8(זאת אומרת שתעדכנו את 1, את 2, את 7, ואת 8, בכל השאר אל תגעו!).
צאו מתפריט הנ"ל ע"י לחיצה על הכפתור ה"אדום"(למרות שהוא לא אדום אבל כפתור היציאה).
כעת כנסו ל"הקבצים שלי", רדו הכי למטה, ותראו תיקיה חדשה שנוצרה, מחקו את התיקיה!
צאו מהכל והגיעו למסך הראשי בפלאפון(איפה שמתקשרים), הזינו את אותו קוד כמו קודם:
בחרו ב4.internals והזינו את אותו קוד כמו קודם:
בחרו שוב ב7. storage settings.
תעשו בדיוק כמו קודם , עדכון למספר 1, מספר 2 , מספר 7 ומספר 8.לאחר סיום כל העדכונים, צאו ע"י לחיצה על הכפתור "האדום" בדיוק כמו קודם.
שלב חמישי:
כבו את המכשיר והדליקו אותו מחדש. הקישו במסך הראשי(איפה שמתקשרים) :
בחרו ב4.internals
הקישו את אותו קוד כמו קודם:
בחרו ב7.storage settings ושם עדכנו שוב את מספרים 1,2,7,8 ממש כמו קודם.
צאו שוב ע"י לחיצה על הכפתור "האדום".
סיימנו! כדי לשחק במשחק כנסו ל"הקבצים שלי" ,שם ל"משחקים ועוד" ותראו שם את המשחק שלכם.
הבהרות:
1.אני לא אחראי לכל אחד שעושה שטויות, ומי שעושה טעויות יכול להזיק למכשיר, תעשו בדיוק מה שאמרתי וזה יצליח.
2.כל פעם שרוצים להתקין משחק(או יותר) צריך לבצע את כל המדריך (חוץ מהחלק של הכנת קבצי JAD, שזה אתם מכינים לכל משחק ואז מעבירים). אפשר פשוט להוריד 15 משחקים(או יותר), להכין לכל קובץ JAR קובץ JAD, לפתוח תיקיה GAMES ובתוכה לפתוח תיקיה לכל משחק, ובכל תיקיה של משחק לשים את שני הקבצים שלו.